Боядисване джанти

Споделете опит за собственоръчно направени подобрения или ремонти на вашият Volkswagen или попитайте как да ги направите сами
Потребителски аватар
makavel4o
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Боядисване джанти

Мнениеот makavel4o » Пон 15 апр 2013 21:42

Бихте ли ми казали какви материали да използвам за боядисването на джантите и капаците им които са пластмасови?

Изображение

Изображение

Интересуваме какви щурки, лакове, шприцове, бои, грундове всичко което ми е нужно.Джантите са много зле и с телената четка до метал ги стържа.За капаците също какво ще ми е нужно, че са от пласмаса там обезмаслител за пластмаса бои лакове.. и т.н. ако някой знае може да помогне.Благодаря предварително:)

Потребителски аватар
smash22
Автомобил:
Двигател:

Re: Боядисване джанти

Мнениеот smash22 » Вто 16 апр 2013 18:21

Аз мойте сега си ги правих та схемата ми беше следната : Първо шкурка 80 ама с нея внимателно,после шкурка 120 и 240 , кат след това 600 и 1000 водна , бял шприц пръскаш и после с по финна водна го гланцираш шприца като е изсъхнал хубаво и от там вече бои по твой избор ,ако е с пистолет и компресор най-добре вземаш база и лак . Иначе със спрей мене не ме радва ,щото става като ония старите печки дето се мажат с тая боя дето се казваше май щъркел :biggrin :11 Успех ! не е сложно само трябва нерви

Infernal_fire
Автомобил:
Двигател:

Re: Боядисване джанти

Мнениеот Infernal_fire » Нед 21 апр 2013 13:18

Добре ако не се боядисат ще си останат ли лъскави и така не е ли по-добре :)

Върни се в “Направи си сам!”