Здравейте
Искам да си оправя парното не знам дали е развалено иле е бъркано по него. Имам голф 3 1.8 купих го тази зима и като пусна да духа топло не духа топло а хладно (леко топло). Мисля си 4е при4ината е 4е дърпа въздух от вън и не може да го затопли веднага. Преди това имах опел и имаше бутон който да регулира дали от вън да дърпа въздуха или да върти само вътре. Дали това е причината. Може ли да ми помогне някой . Един познат ми каза че при някой коли имало под капака за регуллиране топлината . При голфа има ли го и има ли на4ин да върти въздуха само в купето. Защото като отивам на работа сутрин не мога да ги включа гълтам вси4ки газове на колите пред мен.
Благодаря предварително.
Парно
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- xalerrelax
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Парно
Проблема е клапи на парното , които имат отвори , покрити с дунапрен , който прегаря с времето и остават просто дупки.
Така потока от по - студен външен въздух не може да се спре.
Или радиатор на парното.
Ето ти полезна тема http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=11&t=152266
Така потока от по - студен външен въздух не може да се спре.
Или радиатор на парното.
Ето ти полезна тема http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=11&t=152266
Последна промяна от xalerrelax на Вто 16 апр 2013 20:27, променено общо 1 път.
- svrusev
- Автомобил:
- Двигател:
Колега вариантите затова да ти духа хладно са много!
1. Намалял антифриз
2. Развалена радиаторче на парнота
3. Спечени или задържали клапи
4. Това при мен коета беше станало е че бяха ми сложили грешно ремъка на водната помпа и тя въртеше на обратно...
1. Намалял антифриз
2. Развалена радиаторче на парнота
3. Спечени или задържали клапи
4. Това при мен коета беше станало е че бяха ми сложили грешно ремъка на водната помпа и тя въртеше на обратно...
Антифриз имам. Най- вероятно е от тия клапи за които пишете.Мисля че не е спукан радиатора защото ми казаха ако е спукан пред предната дясна седалка щяло да бъде мокро на пода. Ще я закарам на някой. Някой знае ли добър майстор във Варна.
Благодаря за отговорите
Благодаря за отговорите