Отваряне на задни прозорци на Г3 2 врати
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Ivo.B
- Автомобил: VW GOLF 3 GTI Color Concept
- Двигател: 2.0 GTI 115
Отваряне на задни прозорци на Г3 2 врати
Търсих в форума подобна тема, но не успях да намеря. Въпросът ми е следния, могат ли задните прозорци на двуврат голф 3 да се направят със лостче отвътре да се отварят навън?
- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
Re: Отваряне на задни прозорци на Г3 2 врати
Не.Залепени са към купето.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Мисля, че се продават готови китове за да се направят "отваряеми". Ако не греша Брабуса беше дал линк преди време, а цената беше умопомрачителна.
- Ivo.B
Ами ако се монтират мини пантички и се сложат лостчета дали ще стане? Според мен логично е да се отлепят от купето да се направят хубави уплътнения.
- nebeto
- Автомобил: VW Passat B4 1.9TDI
- Двигател: AFN 1996
нещо щом е изобретено от човека няма када да не се модернизира,стига да разполагаш с финанси и мерак.
Последна промяна от nebeto на Вто 11 юни 2013 16:54, променено общо 1 път.
- Ivo.B
напълно съм съгласен и ще проуча нещата, също така ще си набавя необходимия капитал и ще се постарая да реализирам целта си :)
- Bai Sando
Значи трябва някой да ти направи уплътнения за бъдещите отваряеми стъкла и да си набавиш от някъде пантички като на БМВ компакт да речем.
Но при колите с отваряеми такива стъкла съм забелязал,че е пробито самото стъкло и от вън е хваната самата панта с нещо като тапа.Но някой трябва да ти разпробие твоите стъкла което не знам дали е възможно понеже са закалени
Но при колите с отваряеми такива стъкла съм забелязал,че е пробито самото стъкло и от вън е хваната самата панта с нещо като тапа.Но някой трябва да ти разпробие твоите стъкла което не знам дали е възможно понеже са закалени

- wishsalor
- Автомобил: Passat B5 variant x2
- Двигател: AFN 97-98
- Контакти:
Не е нужно да се пробиват, може да се ползва фотолепило-става умопомрачително здраво и същевременно много улеснява избора монтажа и пасването на панти,въобще на целия механизъм като цяло- въпрос на въображение.
Виж, вече, това с уплътнението е съвсем друга бира....там иска много творчество и съобрацителност, но също не е невъзможно.
Виж, вече, това с уплътнението е съвсем друга бира....там иска много творчество и съобрацителност, но също не е невъзможно.
- Mario951
- Автомобил:
- Двигател:
Абе повечето стари шибедаци си капят бая че самоделни работи, уплатнения, панти...трудна работа 

- wishsalor
- Автомобил: Passat B5 variant x2
- Двигател: AFN 97-98
- Контакти:
Има много вярно в думите ти, но определено не е работа да се прави от хора, непознаващи елементарни инженерни принципи и технология на работа с такива продукти.
- Bai Sando
За лепилото си прав.В старата фирма дето работех със стъклените маси,лепяхме тапите дето се хващат към стъклото точно с такова лепило.Беше в едни черни туби с китайски надписи и ги "напичахме" с ув лампи за да се активира.После няма махане,освен с яко нагряване 

-
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AHL 1997
Разгледай от VW sharan/seat alhamra и ford Galaxy има модели който най-задните стъкла (за 6-тия и 7-мия пътник) са електрически в някоя морга или на някои познат да добиеш представа как действат и дали може да си намериш от морга и да ги измислиш за теб