I4o_naskov написа:Здравейте на всичкиОт доста време обмислях да сменя пластмасовата решетката преди вентилатора за парното и климатика на Сеата,първо мислех да слагам поставка от Голф 3 но се оказа голяма и непасва,но намерих поставка за филтър купе от Пасат В4 понеже е по малка е става иделно с малко преправяне на самия захват с няколко самонарезни види и силикон стана здраво,Пускам темата понеже доколкото знам колегите с Голф 2 и Пасат В3 също нямат заводско такъв филтър и може темата да им е от полза.Цялата работа ми излезе 35лв с филтъра така че си заслужава,предвид на листата и праха който влиза в купето когато е без филтър.Качвам няколко снимки
![]()
samara написа:I4o_naskov написа:Здравейте на всичкиОт доста време обмислях да сменя пластмасовата решетката преди вентилатора за парното и климатика на Сеата,първо мислех да слагам поставка от Голф 3 но се оказа голяма и непасва,но намерих поставка за филтър купе от Пасат В4 понеже е по малка е става иделно с малко преправяне на самия захват с няколко самонарезни види и силикон стана здраво,Пускам темата понеже доколкото знам колегите с Голф 2 и Пасат В3 също нямат заводско такъв филтър и може темата да им е от полза.Цялата работа ми излезе 35лв с филтъра така че си заслужава,предвид на листата и праха който влиза в купето когато е без филтър.Качвам няколко снимки
![]()
това нешо ше ти излезе 2-3 лева с филтър за аспиратор !
I4o_naskov написа:samara написа:I4o_naskov написа:Здравейте на всичкиОт доста време обмислях да сменя пластмасовата решетката преди вентилатора за парното и климатика на Сеата,първо мислех да слагам поставка от Голф 3 но се оказа голяма и непасва,но намерих поставка за филтър купе от Пасат В4 понеже е по малка е става иделно с малко преправяне на самия захват с няколко самонарезни види и силикон стана здраво,Пускам темата понеже доколкото знам колегите с Голф 2 и Пасат В3 също нямат заводско такъв филтър и може темата да им е от полза.Цялата работа ми излезе 35лв с филтъра така че си заслужава,предвид на листата и праха който влиза в купето когато е без филтър.Качвам няколко снимки
![]()
това нешо ше ти излезе 2-3 лева с филтър за аспиратор !
Колега без излишни коментари
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 50 госта