Часовник в Пасат Б5 5.5

Споделете опит за собственоръчно направени подобрения или ремонти на вашият Volkswagen или попитайте как да ги направите сами
Потребителски аватар
boqnkov
Автомобил: Passat B 5.5
Двигател: 1.9 TDI avf

Часовник в Пасат Б5 5.5

Мнениеот boqnkov » Сря 28 авг 2013 9:55

Здравейте, колеги, колата ми е пасат б5 и е с бордкомпютър (с малък дисплей). Съответно на дисплея с данните от бордкомпютъра ми е и часовника. Да обаче аз почти никога не го държа на часовник защото си следя други неща и като искам да видя колко е часа трябва да прецъквам между показанията. Иска ми се някъде да има часовник, който ще си показва винаги колко е часа. Много би ми харесало да е аналогов и да е като модул, който влиза на мястото на капачетата под аварийните светлини. Ако свети и червено и синьо нощно време цена няма да има! Някой да е виждал, чувал или мислил над подобно нещо. И да не е по споменатия от мен начин също споделяйте. Важното е да е направено както трябва и да е красиво.

Потребителски аватар
sp3n5
Автомобил: Golf MK5
Двигател: BXE 2008
Контакти:

Re: Часовник в Пасат Б5 5.5

Мнениеот sp3n5 » Сря 28 авг 2013 11:28

Здравей.Имах същия "проблем" като тебе.Реших го , като си нагласих СД-тo да ми показва номера на песента+час , така на борда следя средния разход, на климатроника - температурата и на СД-то -часа.
Поздрави и ще следя темата.

Потребителски аватар
boqnkov
Автомобил: Passat B 5.5
Двигател: 1.9 TDI avf

Мнениеот boqnkov » Сря 28 авг 2013 12:37

Точно същото съм направил и аз в момента. :) Само, че дисплея на сидито ми е малко блед а пък там искам да имам информацията за музиката...

Потребителски аватар
dontaskdontsay
Автомобил: Golf III 1.6 1994
Двигател: ABU

Мнениеот dontaskdontsay » Чет 29 авг 2013 19:40

Ето предложение за часовник http://prikachi.com/images.php?images/598/6500598R.jpg
Доста е стилен само трябва да му намериш място по таблото.

Аааа и най важното да успееш да го намериш в някоя морга :bowdown

Върни се в “Направи си сам!”