Електропроводящо лепило?

Споделете опит за собственоръчно направени подобрения или ремонти на вашият Volkswagen или попитайте как да ги направите сами
Потребителски аватар
zfa159
Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
Двигател:
Контакти:

Електропроводящо лепило?

Мнениеот zfa159 » Пон 05 мар 2007 21:48

Интересува ме някакво свестно електропроводящо лепило за метал (за да си залепя куплунга на антената за стъклото на Пасат-а - за неосведомените на някои Пасат-а антената за радиото всъщност са последните два реутана на задното стъкло).Та това се е откачило.Мислех да го запоявам ама ако нагрея стъклото ще има пук и става страшно.
Остава вариант с лепило което е ел.проводящо ама засега не искам да си го бъркам сам от обикновенно и стружки (ситни и много).
Имало някакво за лепене на кабелните обувки на отоплението на задното стъкло като се отлепят ама незнам марка,къде и т.н.
Благодря!

Потребителски аватар
vaskoto1
майстор Падна ли ми!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaskoto1 » Пон 05 мар 2007 22:00

васстоп е оставил едно при мене от известно време-мисля че беше локтайт.
питай го за цена и идвай да го отнасяш. служи за лепене на клемите на реотаните на стъклото-мисля че такова ти трябва. :wink:

Потребителски аватар
zfa159
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zfa159 » Пон 05 мар 2007 23:12

Точно за това иде реч.На мен ми трябва малко за да лепна две кръгчеа с доста малка площ.
Имаш ли идея какво точно се води като модел (те там на номера ли са незнам на какво са) за да си го потърся.
Иначе като стигна дотам да разглобя пак вратата отзад ще имам в предвид къде има на склад :beer

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Вто 06 мар 2007 10:32

Купувал съм го от Практикер за 17лв.
Ако не ти се дават толкова пари отиди при ваското и го ползвай, само си стои там неразпечатано. По принцип е предвидено за лепене на клемите на реотаните на задното стъкло.

Потребителски аватар
zfa159
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zfa159 » Вто 06 мар 2007 23:43

Днес намерих в Бриколаж - искат 37лв. за 3 грама лепило.За толкова пари мога да си взема ел.антена........
Засега изчаквам да видя какво ще измисля като вариант и това ще определи какво да правя и как да го лепя.
Благодаря!

Потребителски аватар
kalinveliki
Автомобил: VW T4
Двигател: 2.4D
Контакти:

Мнениеот kalinveliki » Сря 07 мар 2007 19:24

направи си сам такова ако е за антената няма да имаш проблем!

Пробвай с графитен прах и някое на ацетонова основа, е само ако му се занимава на човек и няма какво да прави или не си го продават някъде за 5 лева!

Потребителски аватар
Nikunata
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Nikunata » Сря 07 мар 2007 22:08

Това лепило на локтаид съм го ползвал,но не останах очарован/лепих клемата за нагряването на стъклото но не стана/Използвах секундно лепило ,като намазах половината клема,след това направих връзката м/у клемата и пистата на стъклото с електропроводим лак на бизон.ИзображениеИзображение

Върни се в “Направи си сам!”