Въпроса ми е следният . Кои от тези двигатели , след 110 коня , може да се сложи на 2-ка . Евентуално този : http://catalog.auto.ru/catalog/cars/card/60156.html
Линк : http://catalog.auto.ru/catalog/cars/volkswagen/golf/
Мисля , да правя нещо специално , но искам да е към 200 коня колата , и без да слагам чипове , да правя нещо по двигателя . Ако няма такъв мотор които да влезе , ще се слага такъв които пасва и ще се тунингова .
Въпрос , относно монтаж на двигател !
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- 6669
- Автомобил: VW Golf IV GTI TDI Exclusive
- Двигател: AHF 1999
Re: Въпрос , относно монтаж на двигател !
Такъв двигател от Голф 7 ще ти струва цяло състояние. Най добре да си намериш 1.8Т 180 или 225 коня от Голф 4 ГТИ или Ауди С3 

- vucata
- Автомобил: Ford Mondeo MK2
- Двигател: 1.8TD 2000
- Контакти:
6669 написа:Такъв двигател от Голф 7 ще ти струва цяло състояние. Най добре да си намериш 1.8Т 180 или 225 коня от Голф 4 ГТИ или Ауди С3
Направо да търси донор от ауди ТТ и ако вземе кВатрото ще стане смрад

- mupk0
- Автомобил: Mercedes Benz S202
- Двигател: C200 Kompressor
- Контакти:
vucata написа:6669 написа:Такъв двигател от Голф 7 ще ти струва цяло състояние. Най добре да си намериш 1.8Т 180 или 225 коня от Голф 4 ГТИ или Ауди С3
Направо да търси донор от ауди ТТ и ако вземе кВатрото ще стане смрад
За Куатро бая ще има да реже ....
6669 написа:Такъв двигател от Голф 7 ще ти струва цяло състояние. Най добре да си намериш 1.8Т 180 или 225 коня от Голф 4 ГТИ или Ауди С3
А колко ще струва един такъв двигател . Искам някаъде да видя . В краен случай ще се обикаля .
- mupk0
- Автомобил: Mercedes Benz S202
- Двигател: C200 Kompressor
- Контакти:
Търсиш из някакви обяви,но едва ли ще е под 5000лв.Щом има още 1.8Т за по 1500 и нагоре...а тва е кола на година :D Отделно на тебе ще ти трябва цял ударен голф примерно,защото този мотор ще има доста периферия(предполагам).
- 6669
- Автомобил: VW Golf IV GTI TDI Exclusive
- Двигател: AHF 1999
Мирко, за 5000 може да вземе някое необорудвано Р32. За този от 7цата, залагам на минимум 10 

Нямах предвит този от 7-та . Ето какви са моите идей .
1. Голф 2 .
2. Двигател от 4-ка евентуално ГТИ 150 коня , с предправка до 200 .
3. Табло от 4-ка .
4. Интериор ГТИ дълбокото рекаро от 3-ка или 4-ка .
По принцип , ми се щеше да е дизел , при нормално каране , няма да бърка много в джоба . Докато бензинката ... Сега ме разубеждават , да е 3-ка колата . Да се сложи двигател към 180-220 коня заводско . Но такъв на VW не знам кои ще стане и дали ще стане . Иначе от ТТ 180 коня ...
1. Голф 2 .
2. Двигател от 4-ка евентуално ГТИ 150 коня , с предправка до 200 .
3. Табло от 4-ка .
4. Интериор ГТИ дълбокото рекаро от 3-ка или 4-ка .
По принцип , ми се щеше да е дизел , при нормално каране , няма да бърка много в джоба . Докато бензинката ... Сега ме разубеждават , да е 3-ка колата . Да се сложи двигател към 180-220 коня заводско . Но такъв на VW не знам кои ще стане и дали ще стане . Иначе от ТТ 180 коня ...
-
- Автомобил: MK2
- Двигател: RP
Ами за дзверо VR6 мислил ли си?
Тва табло от 4ка съм виждал в нета да се слага в 2ки ама някво по-специално преправяне трЕбе ли?

Доколкото съм информиран , не . Но за да е всичко 6 , от колата която взема мотора от там да е таблото и всичко останало . Вчера мислих и за VR6 . Всичко живи и здрави ще се почва след зимата . До тогава ще съм събрал парите . Ако нещо не се обърка :( ...