идея за корите на голф 2

Споделете опит за собственоръчно направени подобрения или ремонти на вашият Volkswagen или попитайте как да ги направите сами
dove1
Автомобил:
Двигател:

идея за корите на голф 2

Мнениеот dove1 » Сря 07 мар 2007 21:18

здравейте , хрумна ми идея за цвета на корите на вратите. имам голф 2 ,та нещо това сиво не ми харесва та си мислех не можели да се боядисат в черно например. обаче незнам с какъв тип боя да стане това и дали няма да стане на петна. може да се пръсне със спрей например.та някой пробвал ли е и дали ще стане добре.

Потребителски аватар
blue_shadow
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот blue_shadow » Сря 07 мар 2007 21:29

Преди време гледах по Discovery предаването "Wheeler dealers" - та там така на една кола пребоядисаха със спрей задната кора от сива на черна - стана супер. Но от самия превод не се разбра какъв точно е спреят. Май имаше някъде тема във форума, в която колега си беше пребоядисал корите

Потребителски аватар
nigga
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nigga » Сря 07 мар 2007 21:33

http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... incomplete

значи е тука колегата е направил и е описал как става барабр с всички други нещя които е направил по този Голфец

dove1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dove1 » Сря 07 мар 2007 22:16

прочетох линка , наистина е станало гот обаче пича казва че е свалил тапицерията и след това е пръснал кората. а на мен мисълта ми е да се пръсне направо върху плата.затова се чудя какъв тип боя да използвам .

Потребителски аватар
nigga
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nigga » Чет 08 мар 2007 21:52

dove1 написа:прочетох линка , наистина е станало гот обаче пича казва че е свалил тапицерията и след това е пръснал кората. а на мен мисълта ми е да се пръсне направо върху плата.затова се чудя какъв тип боя да използвам .

а това упражнение защо?

Потребителски аватар
FreeSoul
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот FreeSoul » Пет 09 мар 2007 23:30

Колега ако ще правиш това упражнение отиди да ти ги пръснат с пистолет, за да може да се набие хубаво боята и да покрие плътно. Може и да не сваляш тапицерията. Аз на предните кори (линк-а по горе) съм я свалил, ама на задните си стои, но въобще не се забелязва

dove1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dove1 » Съб 10 мар 2007 21:46

ок. благодаря .ще пробвам.

Потребителски аватар
ChernoGTI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ChernoGTI » Нед 18 мар 2007 9:00

Мисля че ще стане като шкурка тая кора с боя но незнам :roll: аз моите ги направих теи.Отидох намерих си плат (колкото искаш шарки ко искаш и на мартеница може да ги напраиш) сваляш стария плат но полека да не разкасаш на върха на кората има едно като кожа такова с лаисна . С200 и прозрачен силикон.Малко зор ще си дадеш докато ги измислиш как точно трябва да ги наместиш за да няма кривини(като моята лява;дясната беше 2ра под ред и стана перфектна) Но ако успееш честито :wink: Само ще ти кажа че с дясната си играх 2 дена

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Пон 19 мар 2007 19:43

Дай снимки да видим как е станала, че и аз мисля да направя нещо подобно. Ама май да ги пръсна с боя :gruebel

Потребителски аватар
ChernoGTI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ChernoGTI » Чет 22 мар 2007 19:35

Ами и снимки ще дам но като намеря някои да ми оправи УСБ на камерата :evil: Ама виж - ще станат добре в зависимост от това колко време ти се занимава , имаш ли нерви , какъв плат ще си купиш и с кво ще ги лепиш.П.С. Мене тия да си кажа честно ми втраснаха (макар че скоро беше ги праих) мисля да пробвам с кожа но незнам дали няма да се намачка цялата.А до пари-не повече от 10 12 лв ти излиза плата за двете А тая кожа - все пак колата е черна ....в тоя мор лятото дали няма да се нацафка нещо :?:

Върни се в “Направи си сам!”