mod edit: L&R
Как да си направя сам....решетката без емблема
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- ChernoGTI
- Автомобил:
- Двигател:
Как да си направя сам....решетката без емблема
Може тази тема да е пускана вече но потарсих и не видях
Искам да знам от мастерите по модификации как да си направя решетката без емблема.Някои продават но им тарсят по 40 лв.Та разбрах аз че такава решетка сам трябва да си направя . Ще помоля някои които вече е правил или знае как става да пише как точно е далаверата ....а пък ако има снимки на самата процедура ще черпя по една ракия
Мерси от сега
- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
Колега,явно не си търсил много усърдно с търсачката тъй като има тема,която точно отговаря на това което искаш и ти да направиш!Аз само ще ти резюмирам какво да направиш сам та да недаваш на други хора "грешни пари"!!!Изрежи емблемата,намери ребра от някоя счупена решетка,залепи ги на дупката с поксипол,намажи с влакнест кит,изшхуркай мястото и го пръсни после със спрей-това е!!!!!!
- GG
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
1
Абе 30-40 лв. хич не са много за добре направена. Я сметни като купиш полиестерна смола-7лв. + решетка за донор-5лв.+ако решиш да я пръснеш в цвета на колата, коята е металик напр. + металната лайсна че и тя е начукана от камъчета + времето загубено = на колко според теб?!
- ChernoGTI
- Автомобил:
- Двигател:
Ех мерси ви много на всички и се извинявам че за пореден път пускам такава тема
2ка е Голфа а "GG" виж кво братле удоволствието от това сам да направиш нещо което ще те радва струва доста повече от 40 лв. Имам стара решетка имам кит имам и време само нерви не ми останаха ама ще си намеря
Мерси ви отново 
- GG
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
1
Щом имаш време- захващай се , не се чуди.
Успех
Успех
- LEADER_
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
jaba7a написа:Мерси.А освен с Покси пол с някво друго лепкаво да кажете мене ми казаха неска че не било кои знае ква стока
Като го вратнем през боя и някоя друга "модификация" ш го снимкам
Ами моята си я правих с поялник.С него махнах емблемата и с нео залепих парчетата от една друга поочукана.После малко кит,шкурка,шприцоване,боядисване и е готово.В гаража имам снимки.Ако искаш погледни ги.