Здравейте, целта на темата е да се съберат идеи и да се разработи най подходящата схемичка, която да не изисква сложно връзване. Заданието е видимо от заглавитео. Идеята ми хрумна след многото хитри патчове/модули които видимо накъсват окабеляването на колата.... в този тон защо да не направим един "гъзар модул" (взаймствано от "комфорт модул"), който да включва:
1) идеята за плавно гаснещият плафон,
2) включването на аварийни при отворени врати (мисля, че е адски полезно независимо дали е запален двигателя или не) и
3) зумерчето при забравени фарове.
Ако може да съберем 3те в една кутиика (нещо като на L&R DRL модула) ще е супер. Пък и ще е много удобно ако може да го вържем направо при окабеляването (при бушоните). А самото връзване всеки може да си го направи както иска - с запояване, с щипки, и тн.
Какво ще кажете за идеята?
ПС: ако имате идеи за още неща които може да влезнат в модулчедо очаквам предложения.
Три в едно ... зумер, аварийни, плафонче
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
:))))
......
2) включването на аварийни при отворени врати (мисля, че е адски полезно независимо дали е запален двигателя или не) и
.......
Супер ще стане
!
Добави и т. 4) Повикване на полицай и отцепване на района.
.......
Супер ще стане

Добави и т. 4) Повикване на полицай и отцепване на района.
- aminohus
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ще направя една схема
Мога да го направя всичко в един модул.
Трябва да седна днеска да начертая една схема.
Според вас каква да му бъде цената - да знам с какви елементи да го направя,микроконтролер или стандартни елементи.
Предложете и друго нещо да се съдържа в самия модул.
Трябва да седна днеска да начертая една схема.
Според вас каква да му бъде цената - да знам с какви елементи да го направя,микроконтролер или стандартни елементи.
Re: ще направя една схема
aminohus написа:Според вас каква да му бъде цената - да знам с какви елементи да го направя,микроконтролер или стандартни елементи.
Ако ще искаш да предлагаме цени си сбъркал раздела. Пробвай в "ПРОДАВА".
Ако искаш да предложиш на колегите схема с помоша на която да "си направим сами" нещо подобно направи в която се използват микроконтролер и стандартни елементи.
Поздрави.
- nii
- Незабравим член
- Автомобил: Golf 2 Automatic
- Двигател: RP
Абе ЛиР, що не фанеш да произвеждаш нещо като "car management system" някъв сандък които вътре в себе си да има DRL, плавни гасенета на това и онова, автоматично всичко, управление на централно и аларма (вградена в сандъка), автоматично усилване на музиката с увеличаване на скоростта, всички функции на комфорт модула набутани също... пускаш го после за 500лв и готово