Дайте идеи за самоделна средна конзола... как да стане
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил:
- Двигател:
Дайте идеи за самоделна средна конзола... как да стане
Ае виждам, че леете смола, китосвате, боядисвате със собственни идеи гнезда за тонколони (определено много ми харесват начина по който са станали предните джобове http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=11&t=180336&hilit=%D0%B2%D1%8A%D0%BB%D0%BD%D0%B5%D0%BD+%D0%BF%D0%BB%D0%B0%D1%82 и такива подобни... Но искам да отворя тема за направа на средна конзола, която само като цвят да се връзва с оригиналната. Може ли да се направи въобще нещо подобно на това от сайта http://www.caranddriver.com/photos-10q2/357056/2011-mercedes-benz-sl550-interior-photo-357060 говоря (пиша) примерно... Бих се пробвал на моята б4 но ми е бедна фантазията и не ми идват идеи... Особенно кожата на скоростният лост много ме дразни на моята кола...
- enigma79
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Дайте идеи за самоделна средна конзола... как да стане
Така колега то е ясно какво се ползва,въпроса е в ръцете как си,повечето тука не сме се занимавали с каквото и да е,но неволята ни учи
Според мен направи така както аз съм започнал,избираш си едно табло което да ти хареса,набелязваш какво да промениш в него и дали имаш готови детайли и така накрая какво остава да направиш ти.Аз примерно взех табло от 6Н2,ще му сложа духалки от май бяха голф 4,пасат,ще си направя по голяма жабка на мястото на еърбека,средната конзола и там ще се пипа със смола,на долу там където е скоростния лост там ще е микс от оригинала на 6Н2,голф 3,поставка за чашки от Хлопел и само ми убягва пепелника какъв да бъде или да си оставя оригинала.Всичко това ще се работи със смола,фибростъкло и влакнест кит,за отгоре кожа(изкуствена предполагам)