Дайте идеи за самоделна средна конзола... как да стане

Споделете опит за собственоръчно направени подобрения или ремонти на вашият Volkswagen или попитайте как да ги направите сами
mravka_s_passat
Автомобил:
Двигател:

Дайте идеи за самоделна средна конзола... как да стане

Мнениеот mravka_s_passat » Нед 15 сеп 2013 13:04

Ае виждам, че леете смола, китосвате, боядисвате със собственни идеи гнезда за тонколони (определено много ми харесват начина по който са станали предните джобове http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=11&t=180336&hilit=%D0%B2%D1%8A%D0%BB%D0%BD%D0%B5%D0%BD+%D0%BF%D0%BB%D0%B0%D1%82 и такива подобни... Но искам да отворя тема за направа на средна конзола, която само като цвят да се връзва с оригиналната. Може ли да се направи въобще нещо подобно на това от сайта http://www.caranddriver.com/photos-10q2/357056/2011-mercedes-benz-sl550-interior-photo-357060 говоря (пиша) примерно... Бих се пробвал на моята б4 но ми е бедна фантазията и не ми идват идеи... Особенно кожата на скоростният лост много ме дразни на моята кола...

Потребителски аватар
enigma79
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Re: Дайте идеи за самоделна средна конзола... как да стане

Мнениеот enigma79 » Чет 24 окт 2013 6:17

Така колега то е ясно какво се ползва,въпроса е в ръцете как си,повечето тука не сме се занимавали с каквото и да е,но неволята ни учи :mhihi Според мен направи така както аз съм започнал,избираш си едно табло което да ти хареса,набелязваш какво да промениш в него и дали имаш готови детайли и така накрая какво остава да направиш ти.Аз примерно взех табло от 6Н2,ще му сложа духалки от май бяха голф 4,пасат,ще си направя по голяма жабка на мястото на еърбека,средната конзола и там ще се пипа със смола,на долу там където е скоростния лост там ще е микс от оригинала на 6Н2,голф 3,поставка за чашки от Хлопел и само ми убягва пепелника какъв да бъде или да си оставя оригинала.Всичко това ще се работи със смола,фибростъкло и влакнест кит,за отгоре кожа(изкуствена предполагам) :th_up

Върни се в “Направи си сам!”