Боядисване на пластмасова броня

Споделете опит за собственоръчно направени подобрения или ремонти на вашият Volkswagen или попитайте как да ги направите сами
danc3r
Автомобил:
Двигател:

Боядисване на пластмасова броня

Мнениеот danc3r » Вто 07 яну 2014 11:37

Здравейте колеги,
наскоро един бакшиш ми одра бронята и сега има дълбоки резки и на места е отлюпена боята.Не ми се дават 200лв за боядисване на броня,така или иначе има много забележки по нея(Поло 6н 1.0 45коня 1996г),а и ако на тази не пробвам сам да направя нещо не виждам на коя ;)
Проблемът ми е,че под боята има сив пласт,не съм сигурен какво е (шприц кит или...)
Четох,че са ми необходими шкурки (не съм сигурен за номерата) пластификатор,шприц кит,боя и лак и обезмаслител.Мисля да правя всичко ръчно и със спрейове с цел да не е толкова фрапираща гледката,а не да е невероятно.
Молбата ми е да ми кажете кое след кое да използвам за да подготвя бронята за боядисване(мисля,че това е по-важното)после ще му мисля :D
Благодаря предварително!!!

Потребителски аватар
freshenero
Автомобил: Sharan
Двигател: ADY 2000

Re: Боядисване на пластмасова броня

Мнениеот freshenero » Вто 07 яну 2014 12:50

http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=11&t=402546 Колега и аз пусках подобна тема,но после съжалих.По добре чети каквото излезе от търсачките.Или питай някой познат.Лично мнение.Поздрави.

Върни се в “Направи си сам!”