фолио спрей или за стопове
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
фолио спрей или за стопове
Колеги, четох много теми кой как си е затъмнил стоповете.Та накрая не разбрах кой вариант е по-добър с фолио или трансперантен спрей?И вторият ми въпрос е от къде да си купя фолио или спрей?
- balantai
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
Re: фолио спрей или за стопове
С фолио,ако кажеш от кой град си ще те и насочим.В магазините за автоаксесуари има фолио или при човек който затъмнява стъкла 

- BoU
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: AFN
Разликата за мен е..
спрея след време избледнява по бързо от фолиото но съм чувал доста мнение и за обратното но маи всичко опира до майстора как го е направил нО от оригиналното по хубаво няма
спрея след време избледнява по бързо от фолиото но съм чувал доста мнение и за обратното но маи всичко опира до майстора как го е направил нО от оригиналното по хубаво няма
- jelevbg
- Автомобил: Golf III
- Двигател: AHU 1997
- Контакти:
С фолио става по-добре. Спрея след време както казаха помътнява избелява, а фолиото разбира се правилното си остава гланцово и ги няма тея проблеми... След време ако решиш можеш да го махнеш, а и имаш по-голям избор на цветове ;)
Моите стопове от 3 години съм им лепнал червено фолио и не са мръднали, а има коли от доста повече време с такова
Фолиото е по-добрия избор
Моите стопове от 3 години съм им лепнал червено фолио и не са мръднали, а има коли от доста повече време с такова

Фолиото е по-добрия избор

-
- Автомобил: Golf 3 GTI 2.0 8v
- Двигател: AGG 115hp
Магазини в София за авточасти и аксесоари са вече през 100 метра. Кажи от кой квартал си, да не ти изброяваме всичките 12023 магазина.
- chiki-riki
- Автомобил: Golf 2
- Двигател: 1.8
стоповете и мигачите са правени с фолио, вече 2 години не са мръднали. До сега не съм видял спрей да изкара толкова време без да избелее или да се матира

- tubleron
- Автомобил: Golf 3 1.8 75ks
- Двигател: AAM 1992
При мен също са с фолио,доволен съм,но започна да се разлепва.Има ли оправия или наново? Явно не ме бива много.Някой да знае къде в Пловдив лепят фолио и някакви ориентировъчни цени за 2 стопа. Иначе по темата: Бях със спрей,но избледня,не беше равномерно като светне стопа и нищо не виждах на задна. По-доволен съм от фолиото
- nokiangage
- Автомобил: Passat B3 - 35i
- Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
- Контакти:
+1 глас за фолио, хем по-евтино, по-лесно и по-бързо става, хем ако се оплеска работата веднага се маха а и както колегата по-горе каза, и аз не съм видал хубаво фолио да избледнее или матира. Аз съм минал през изцяло червени стопове близо 2 години, а сега съм с черно/червени такива и нямат разлика от ден първи.