Лед бленди за Голф3

Споделете опит за собственоръчно направени подобрения или ремонти на вашият Volkswagen или попитайте как да ги направите сами
Потребителски аватар
balantai
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил:
Двигател:

Лед бленди за Голф3

Мнениеот balantai » Пон 28 апр 2014 19:57

Идеята ми хрумна покрай ДЛР светлините.За целта си набавих две бленди от единичните за халоген които са, две лунички 12В 3ватови с 3 яркобели деоди. Отлепвати прозрачната част на блендата или стъклото меко казано много внимателно ,след това очертавате и изрязвате отвора от сивата пласмасова част и монтирате луничката със топъл силикон ,мое и да запачетате и цялата бленда с него.Засега имам снимки как свети но са с телефон правени и не се придобива реална идея колко са силни :Mr Green Fun :mhihi http://tonis601.snimka.bg/auto-racing/rgerhgtrh.812913.32955567

GLI
Автомобил:
Двигател:

Re: Лед бленди за Голф3

Мнениеот GLI » Сря 30 апр 2014 7:35

Същото нещо ми се върти и на мен в главата, само че не с луничка, а с наредени ярки диоди по самата бленда, под стъкълцето. Притеснява ме само да не се получи малко циганийка. Можеш ли да снимаш при теб как се е получило, как изглеждат на колата?

Потребителски аватар
balantai
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил:
Двигател:

Re: Лед бленди за Голф3

Мнениеот balantai » Сря 30 апр 2014 12:42

Аз преди тона пробвах и с диодни ленти от най-най ярките диоди и беше цигания сега изглежда нормално като оригинал.За снимането ще ги снимам :th_up

Върни се в “Направи си сам!”