Здравейте всички!
На скоро си боядисах джантите- черно мат със спрей гумирана боя. Получи се много добре. Слоя е издръжлив, но може да се маха.
С флакон пръсках и не се разтече.
Боята е финландска, Rubbercomp.
Сега искам да пробвам друг цвят но се чудя дали горе да пръсна безцветна боя за гланц, пак тази гумираната.
Как мислите?
Гумирана боя за джанти
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Гумирана боя за джанти
даи малко инфо за този спреи
Пръска се на 4 до 6 ръце, аз сложих 4 но се наложи после да пръсна и още две след няколко дена. Нямаше проблеми.
Не съм я отлепял още, обаче на тест картата я отлепих- дърпа се като левкопласт.
Купих си черно мат и джантите си ме кефят супер много.
Финландска е боята, подобна на Plasti Dip ако някой се е интересувал някога. Аз гледах клипчета в youtube.
Не съм я отлепял още, обаче на тест картата я отлепих- дърпа се като левкопласт.
Купих си черно мат и джантите си ме кефят супер много.
Финландска е боята, подобна на Plasti Dip ако някой се е интересувал някога. Аз гледах клипчета в youtube.
- drago_tr
- Автомобил: Passat B5 Audi A4B6
- Двигател: AFN AVB
Това да не е същото покритие като на вътрешните дръжки на Пасат Б5?
Колега...я дай снимка на тоя спрей и дай инфо от къде си го купил, да видим за какво става въпрос.

Колега...я дай снимка на тоя спрей и дай инфо от къде си го купил, да видим за какво става въпрос.
- ti6ogb
- Автомобил: WV Passat Variant TDI 1.9
- Двигател: AVF - 2001
drago_tr написа:Това да не е същото покритие като на вътрешните дръжки на Пасат Б5?![]()
Аз това намерих в нета http://spray.bg/collections/custom-collection
ti6ogb написа:drago_tr написа:Това да не е същото покритие като на вътрешните дръжки на Пасат Б5?![]()
Аз това намерих в нета http://spray.bg/collections/custom-collection
Аз го поръчах от Продавалник, но това горе е сайта. Слоя е еластичен и гумиран, не знам как по- добре да го обясня. Дано ви свърши работа и на вас.
Доста време търсих plasti dip , но не открих. Тази изглежда същата. Дали става за надрасканото гумирано покритие по интериора?
МИсля, че ще ти свърши работа за интериора но не знам дали не е добре да изравниш или дообелиш старата боя преди да сложиш тази.
Ето ги моите джанти:
Ето ги моите джанти:
А сега как ще сложиш гумата без да повредиш боята. Аз го пробвах спрея , държи боята , но на джанти не вярвам да изкара много
- dontaskdontsay
- Автомобил: Golf III 1.6 1994
- Двигател: ABU
При слагането не се поврежда боята, тези случки се случват при свалянето на гумата (като се напъне с щангата) 

- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
теста е след като мине зимата с лугата - напролет дали ще е оцеляла или ще се лющи. И 2-3 Измивания със водоструйка със насочена струя към боядисаните джанти
- dontaskdontsay
- Автомобил: Golf III 1.6 1994
- Двигател: ABU
Е на водоструйката може и да не устискат ако ги пръскат от много близо. Аз съм рязал гумирани стелки с водоструйка
така че боята колкото и да е здрава ...

Гумите си ги сложих като пич. И гумите сложени и боята цяла. За снега и дъжда и шофиране в планински райони- не очаквам да стои безкрай. Но колкото и да изкара пак си ме кефи. Не е скъп спрея, така че мога да си ги пръскам до откат. На мивка бях с колата и за сега няма проблем. На вода и шампоан държи, за сега.
- Fearless
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: AZD
Ако спрея е PlastiDip бийте ги с водоструйка,пароструйка,камшици и т.н боята няма да падне(освен ако не сте много настоятелни) Издържа на доста ниски температури,както и лугата не е проблем.За ~50 лв. е прилично решение за освежаване на джанти.