Здравейте колеги.Пускам темата с мисълта да е полезна на всички.Форума винаги ми е бил полезен,та си викам да допринеса и аз,макар и малко,нещо за него.Имах мерак да монтирам оригинални халогени на пасатчо.Речено-сторено.Закупих халогенчетата ,прочетох теми,свързани с тях,установих наличието на готова инсталация и заготовките на предната броня.Изрязването на бронята става сравнително лесно с макетно ножче,монтирането на халогените и декоративните капачета става с подходящи самонарезни винтове,както намерите за добре.Буксите на инсталацията се намират под фаровете,не съм ги снимал,според мен не могат да се сбъркат,те са единствените свободни там.Поставя се реле 53 на номер 10 на таблото за предпазителите.Халогените се пускат от бутона за допълнителната светлина за мъгла,като задължително се пускат габаритни и/или къси светлини.Тук искам да благодаря на колегата Suba,който ми продаде халогенчетата,както и на колегата Znainainai,който ми даде съвет,и без който нямаше да пиша тези редове.
Успех на всички,които се захванат с този монтаж,няма нищо сложно,готов съм да помагам по всяко време.

- тук ножчето реже точно по този профил,ако се налага,изрязваме по малко от всички страни(внимаваме с горната страна,понеже там влиза декоративното капаче

- монтираното фарче-захваща се с подходящи видии,аз сложих болтчета,но ще трябва да преправям

- вече монтирани и декоративните капачета