Премахване на драскотини
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- request
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Премахване на драскотини
Колеги помагайте , че ще умра на мъка от глупост. Днес си одрах задна дясна врата по много тъп начин в един знак.Преди години един приятел ми кара предишната кола някъде, където подобна деруга беше премахната изцяло, все едно боята беше наново сложена отгоре, не личеше изобщо.Той ми каза че се правело с някаква машина и т.н........Някой има ли идея къде в София могат да ми я изкарат?....че ми се къса сърцето направо.....отзад малко над дръжката на вратата сега имам около 30 сантиметрова деруга почваща почти от стъклото и стигаща до края на вратата.....добре че се спрях да не одера и калника...
- Vextor
- Автомобил:
- Двигател:
Аз работех на автомивка и там такива проблеми се оправяха така ......
Купуваш си един флакон със същия номер боя и 1 флакон лак
После внимателно с 4етка нанасях върху деругата тънък слои боя .След това повтаряш . Като поизсъхне се пръсва с лак , след което се оставя 1 ден да изсъхне . На следващия ден се минава машинно с 2 шлаиф пасти ,след което се минава с полир паста и става като ново .
П.С. може ти да си нанесеш боята , но остави пастирането на някои които си знае работата . И внимаваи как мажеш да не усе..ш работата
Купуваш си един флакон със същия номер боя и 1 флакон лак
После внимателно с 4етка нанасях върху деругата тънък слои боя .След това повтаряш . Като поизсъхне се пръсва с лак , след което се оставя 1 ден да изсъхне . На следващия ден се минава машинно с 2 шлаиф пасти ,след което се минава с полир паста и става като ново .
П.С. може ти да си нанесеш боята , но остави пастирането на някои които си знае работата . И внимаваи как мажеш да не усе..ш работата