зумер за фарове, от БМВ

Споделете опит за собственоръчно направени подобрения или ремонти на вашият Volkswagen или попитайте как да ги направите сами
jero82
Автомобил: BORA 2.0 115 hp
Двигател: APK

зумер за фарове, от БМВ

Мнениеот jero82 » Вто 21 окт 2014 18:53

здравейте,колата ми е БОРА 2.0 115 коня,код на мотора АРК. Както много други, така и аз, имам проблеми с микро ключенцата в бравите.Заради някое от тях зумера за фаровете пищи , когато си иска и то много тихо.Имам един зумер от БМВ , които сам пробвал и работи със сигурност, мисълта ми е , дали мога да го свържа и ползвам безпроблемно, без да откачам нещо по инсталацията. Хубавото на тоя зумер е , че има два тона на звънене (поне аз, толкова намерих) единият мисля да ползвам за подсещане да включа фаровете, а другият да ги угася. Как мислите, дали ще стане, дайте мнение и съвети. Поздрави на всички

Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Автомобил: VW Sharan 7M8
Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
Контакти:

Re: зумер за фарове, от БМВ

Мнениеот kris11 » Вто 21 окт 2014 19:15

оправи/смени/ си ключетата или слагай по 1 бутон вместо тях с разпробиване. какъвто и космически зумер да сложиш след като няма адекватно инфо от ключето е загубена кауза

jero82
Автомобил: BORA 2.0 115 hp
Двигател: APK

Мнениеот jero82 » Вто 21 окт 2014 21:28

ммм дааамм, изглежда, все пак ще се разглабя, маи няма да стане по краткият начин

Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Автомобил: VW Sharan 7M8
Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
Контакти:

Мнениеот kris11 » Сря 22 окт 2014 8:56

погледни в темата за микроключетата за Б5. Ако не ме лъже паметта май Харалампи беше описал начина за монтаж на нови бутони след разпробиване.
А и разглобяването на вратата до достигане на блокчето с м,ключета си е приключение.

Върни се в “Направи си сам!”