Как да си направя фаровете с лупи на моят Пасат 2-ка или б3
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Как да си направя фаровете с лупи на моят Пасат 2-ка или б3
Здравейте искам да попитам тук във форума как да си направя фаровете с лупи за пасат 2 89 година.Благодаря ви !!
- brazy
- Автомобил: Passat B3
- Двигател: 1.9TD AAZ 1993
- Контакти:
Re: Как да си направя фаровете с лупи на моят Пасат 2-ка или
Значи купуваш си лупи или взимаш от друг автомобил , отиваш някъде да ти премахнат оребрението ако не ти се занимава .Аз сам си го махах със дремелче , няколко вида шкурки и много майки .После в зависимостит лупата се молиш да стане (мойта е на 1-2 мм от стъклото като рефлектора е дръпнат възможно най- назад ) . А и боядисваш рефлектора или го матираш, че има много разсейки иначе . Това е има колеги от форума дето се занимават с това иначе ако не ти се занимава . Ето как съм ги направил аз http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=83&t=422322
Благодаря колега за информацията много добре си обяснил и написал а да попитам какви са твоите лупи смисъл от каква кола ,щото аз се чудя ,гледах от е 34 лупи
- brazy
- Автомобил: Passat B3
- Двигател: 1.9TD AAZ 1993
- Контакти:
аз си взех моримото мини мисля се водеха от магазин за тунинг части виж и в продава има обявите . НО трябва да гледаш да е възможно най-малко инчове иначе няма шанс без да режеш.
Фарове за Пасат б3
Здравейте колеги ,скоро бях питал ,как да си направя фаровете с лупи.Днес се уредих с лупи 4 броя ,2 малки и 2 големи.Та въпроса ми е ако има някои снимков материал и ако може някои да помогне защото не мога да измисля как да ги захвана за рефлекторите.Лупите са от калибра ,ако може някой да помогне ще съм му много благодарен. Ето ми мейла за снимки ако някой има daqnkaaa@abv.bg