Колеги искам да попитам има ли някакъв смисал от следната комбинация на спортния филтър с обикновен. http://forum.vwclub.bg/garage.php?m ... ge_id=4908
Искам да се промени единствено звука. Като в кутията си остава нормалния филтър. Какво ще стане? ще се получи ли ефекта който искам?
Спортен филтър
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- niikoo_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Vextor написа:НЕ мисля 4е ще се полу4и това което искаш , защото звукът идва именно от махнатия оригинален филтър ........ защотот така пространствтот над дросел клапата остава празно ,което е при4ината за специфи4ният звук при подаване на газ .
Не е точно така, аз съм с панелен K&N и звука се промени доста сериозно след като го сложих, има хора, които са я чували колата преди и след как работеше.
Звук може да се докара и като се надупчи от долната страна въздушната кутия.
Но трябва филтъра да е хубава марка BMC, K&N или нещо подобно забрави за евтините боклуци.
- Vextor
- Автомобил:
- Двигател:
След като надуп4иш кутията от долната страна не влизат ли боклуци и прах през тези дупки >??Защото ако продуп4иш отдоло ,минаващият от там въздух НЕ МИНАВА през филтъра нали >?niikoo_1 написа:Vextor написа:НЕ мисля 4е ще се полу4и това което искаш , защото звукът идва именно от махнатия оригинален филтър ........ защотот така пространствтот над дросел клапата остава празно ,което е при4ината за специфи4ният звук при подаване на газ .
Не е точно така, аз съм с панелен K&N и звука се промени доста сериозно след като го сложих, има хора, които са я чували колата преди и след как работеше.
Звук може да се докара и като се надупчи от долната страна въздушната кутия.
Но трябва филтъра да е хубава марка BMC, K&N или нещо подобно забрави за евтините боклуци.