Искаше ми се да е някак "по-оригинално" или поне изпипано.
Първото което направих бе да си купя две такива крушки с две светлини 5w за габарит и 21w за мигач от руски магазин естествено, на цена по 50ст. След което си набавих и две най-обикновени фасунги за крушки с две светлини. С това много се улесних. Те бяха със своя пластмаса за захващане, която влизаше точно в мигача, но крачетата бяха по други и не можеше да се захване. Ето ги и тях.
Понеже имах още един чифт кабели от другите ми мигачи реших да използвам тях. Отрязах кабелите, изкормих вътрешността на оригиналните фасунги. След което извадих новата фасунга от пластмасата й и я пъхнах в старата, малко се наложи да я разширя и всичко се получи.
Тук вече съм ги сложил в старата фасунга.
Взех си кабелни обувки и вместо спойки за по здраво и сигурно използвал от тези "гилзички", за които взех на заем кербовъчни клещи и да ги захвана както си му е реда, като използвах и термо шлауфки.
Двата кабела за мигача съм ги увил в шлауфка, понеже вървят заедно, а жълтия (за габарита) понеже е самостоятелен все още не съм.
Остана ми само да запълня дупката във фасунгата да не влизат боклуци и вода, понеже я направих малко по-голяма от необходимото.
Ето го и крайния резултат.
Надявам се темата да е полезна за някого, гледах да е подробно и ясно описано всичко. Благодаря