След много дълго лутане, четене на коментари гледане на снимки как да си подновя интериора на автомобила в крайна сметка се спрях на класиката бяло и черно + карбоново фолио за някой детайли и също така вграждане на таблет в централната конзола. Първо започнах с разглабяне мерене рязане на детайли докато стигнем до крайния резултат. Сега ще кача снимки от стария интериор и последствие на работата и по нататък ще кача и снимки в крайния вариант понеже все още не съм готов изцяло. Нещо такова ще трябва да изглежда с таблета . Това е за сега ще има още снимки в процеса на работа.
След дълго шкърене, търкане, миене и какво ли още това е крайният резултат от дългата работа. . Надявам се да ви хареса и утре ще има снимки и от монтажа и това как изглежда от вътре.
Ето и крайния резултат след монтажа вече как изглежда всичко макар че това не е всичко което искам да направя сега ми остана да сваля тапицерията на вратите и да я сменя с бяла кожа, но за сега свършиха финансите пък и стана студено времето нямам гараж и няма как да направя това, ни като се постопли времето се захващам за работа.. Значи колега пръскал съм със спрей бял гланц за пластмаса за да избегна ползването на пластификатор, понеже този спрей е такива характеристики. Името на спрея е Very Well и струва 6 лв на места го има и по 5,50 зависи къде ще си го намериш. Ако имаш някакви други въпроси питай.
Фолиото което ползвам е китайско от 10 лв ролката метър на 1,40 но има добър ефект но трябва да се сложи и хубаво. Снимките колегите не могат да ги видят защото самия сайт е такъв те се виждат определен период от време зависи кога е качена публикацията. Но ако държите за снимки ще ви пратя на лично.
Колеги, искам да ви питатм понеже ще слагам фолио на покрива на колата си понеже лакът му е започнал да пада и се чудех дали да се опитам да го махна или да го оставя така? Ако трябва да се маха как да го махна?