Проблем с климатроника Golf 3 ABF
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- dreamboy
- Автомобил:
- Двигател:
Проблем с климатроника Golf 3 ABF
Проблема е следния..Духа хладноо и на CLIMAtronic и на парно...се хладно си духа ???
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем с климатроника Golf 3 ABF
Климатроникът на Г3 няма режим "парно". Има "ЕКОН" - за него ли става въпрос?
- dreamboy
- Автомобил:
- Двигател:
da i na econ i na auto hladno.
Sorry ama pisha ot telefon :s
Sorry ama pisha ot telefon :s
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ако духа хладно винаги, без значение каква температура си му задал, то е много вероятно да е изгорял дунапренът на клапата, която смесва студено и топло или пък управлението на клапата да не работи. И в двата случая трябва да отвориш и да видиш.
- dreamboy
- Автомобил:
- Двигател:
myrshavija написа:Ако духа хладно винаги, без значение каква температура си му задал, то е много вероятно да е изгорял дунапренът на клапата, която смесва студено и топло или пък управлението на клапата да не работи. И в двата случая трябва да отвориш и да видиш.
Казаха ми,че се махало цялото табло ??
Колега дай малко инфо от типа колата загряла ли е, имал ли си до сега такъв проблем, от кога я имаш колата..... Аз имах подобен проблем и се оказа че филтъра на фреона трябваше да се смени. Пък и мисля че тази тем а не е за този раздел
- dreamboy
- Автомобил:
- Двигател:
zagrqla,stydena se hladno...ne pokazwa nikakwi greshki...kato dadesh gaz na kolata stawa stydeno .
Izwinqwam se,no pisha ot telefon..
Izwinqwam se,no pisha ot telefon..
Последна промяна от brabus на Чет 16 дек 2010 18:56, променено общо 2 пъти.
Причина: Като намериш компютър с бутона Промени си оправи мнението.
Причина: Като намериш компютър с бутона Промени си оправи мнението.
- golf3gtivr6
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
viewtopic.php?f=11&t=152266 при климатрониците незнам дали е същата процедура със свалянето , но проблемат ви е един и същ , клапата за топъл-студен въздух.
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
Първо я закачи на ваг ком щом е със ECON значи има датчик който следи температурата на въздуха във въздуховодите. Не става въпрос за тоя със вентилаторчето а за съвсем друг датчик който е забит във въздуховодите. Та ако тая гняс му казва че въздуха е по-топъл от колкото е във действителност климатрона завърта клапата топло/студено към студено за да регулира температурата 
Иначе процедурата по ремонта на парното е една и съща независимо със какво е колата дали със: нищо ,термотроник ,климатик ,климатроник все се маха таблото

Иначе процедурата по ремонта на парното е една и съща независимо със какво е колата дали със: нищо ,термотроник ,климатик ,климатроник все се маха таблото

- dreamboy
- Автомобил:
- Двигател:
Ок благодаря колеги,ще видя какво ще стане ;]]
Знам, че звучи глупаво, но колега, проверявал ли си нивото на антифриза ? Възможно е ако цяло лято не си го проверявал и да е сълзяло от някъде и ... При мен така се случи
Оказва се че дори ако сравнително малко е намаляло нивото, не достига антифриз до радиаторчето на климатика. Още веднъж казвам може да звучи много глупаво, но ако проблема е там, мисля най-лесно се оправя. 

- dreamboy
- Автомобил:
- Двигател:
ilia3 написа:Знам, че звучи глупаво, но колега, проверявал ли си нивото на антифриза ? Възможно е ако цяло лято не си го проверявал и да е сълзяло от някъде и ... При мен така се случиОказва се че дори ако сравнително малко е намаляло нивото, не достига антифриз до радиаторчето на климатика. Още веднъж казвам може да звучи много глупаво, но ако проблема е там, мисля най-лесно се оправя.
Антифриза е на макс:с..хвърчат парчета дунапрен