Фанах да правя централно и аз(на багажника). Турнах машинката, но като мръдне, багажника се отключва за 1 сек. и после пак се заключва, защото лостчето има пружинка и се връща обратно. Измислил съм два варианта:
- Единият е да сложа реле за време, което задържа затворена веригата да речем 5-10 секунди, през това време багажникът е отключен, но според мен така машинката ше замине много бързо.
- Другият вариант е да сложа някаква пружинка или нещо подобно на багажника, като се отключи да се повдига лекичко сам, тогава няма да има нужда машинката да задържа.
Дайте идея как е по-добре и т.н.
P.S. Ползвах търсачката, но не ми помогна особенно...
Централно на багажник Golf 2
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
- znainainai
- ChernoGTI
- Автомобил:
- Двигател:
ами при мен е само 1 и не го вдигаznainainai написа:ChernoGTI написа:за един не знам но с 2 ще ти вдига капака.....П.С.Мислиш да запушваш там където е номера ли?да правиш капака гладък
2 така ша му вдигнат капака че ша ходи на зъболекар![]()
![]()

- znainainai
- wili98
- Щраусолог
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Г2 оригинлно няма пружинки които да са закачени по ЦЗ на багажника.
Разликата в ЦЗ на багажника, е в малко по-различната ключалка, по-скоро част от механизма на ключалката, това имаш ли го, можеш преспокойно да сложиш каквато искаш машинка и да си кривиш на воля 4мм електроди за път от машинката до ключалката.
трябва да снимам на полото как съм го направил с електрическа машинка...
а ако искаш да се отваря багажника /да се открехва/ замисли се за тороид од стартер.. който да го изтиква .. .те са достатъчно мощни.. даже и оръсти късат...
но според мен ще е достатъчно просто двата гумени бумпери на двата ръба на капака просто да ги отвъртиш повечеко..
така капака ще се затваря с малко зор, но за сметка на това ще се отваря в момента в който го отключи машинката...
ако не може да навиеш бъмперите.. и са максимално развити.. подложи нещо на купето, там където контактуват.
Разликата в ЦЗ на багажника, е в малко по-различната ключалка, по-скоро част от механизма на ключалката, това имаш ли го, можеш преспокойно да сложиш каквато искаш машинка и да си кривиш на воля 4мм електроди за път от машинката до ключалката.
трябва да снимам на полото как съм го направил с електрическа машинка...
а ако искаш да се отваря багажника /да се открехва/ замисли се за тороид од стартер.. който да го изтиква .. .те са достатъчно мощни.. даже и оръсти късат...
но според мен ще е достатъчно просто двата гумени бумпери на двата ръба на капака просто да ги отвъртиш повечеко..
така капака ще се затваря с малко зор, но за сметка на това ще се отваря в момента в който го отключи машинката...
ако не може да навиеш бъмперите.. и са максимално развити.. подложи нещо на купето, там където контактуват.
- B_O_S_S_S
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
според мен това е нелогично... добре като спреш алармата ще ти отваря ВИНАГИ багажника, е добре ами ако нямаш нищо за слагане вътре?? всеки път ще ходиш да го затваряш ли?? най-добре си намери този механизъм за заключването на багажника ако не си виждал кажи да се поразровя тука из торбите с стари части и да ти го снимам само, че е с вакумна машинка, но това няма значение просто тя се заменя с ел и си готов ... но това е някак странно (да не кажа глупаво) всеки път да ходиш да си затваряш багажника ... но ти си знаеш
успех все пак (ако искаш кажи да потърся и да ти го снимам

- ruskia
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
B_O_S_S_S написа:според мен това е нелогично... добре като спреш алармата ще ти отваря ВИНАГИ багажника, е добре ами ако нямаш нищо за слагане вътре?? всеки път ще ходиш да го затваряш ли?? най-добре си намери този механизъм за заключването на багажника ако не си виждал кажи да се поразровя тука из торбите с стари части и да ти го снимам само, че е с вакумна машинка, но това няма значение просто тя се заменя с ел и си готов ... но това е някак странно (да не кажа глупаво) всеки път да ходиш да си затваряш багажника ... но ти си знаешуспех все пак (ако искаш кажи да потърся и да ти го снимам
Ще си направя бутон в купето, няма да го връзвам към централното на колата...