Има ли как да подкарам оригиналната аларма на passat `91.
Пасата е вкарван от италия и към централното има и аларма, попринцип незнам как точно работи но веднъж по някакъв начин се беше разпилкала, та имате ли идея как точно работи.
Има ли как да подкарам оригиналната аларма на passat `91
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил:
- Двигател:
Има ли как да подкарам оригиналната аларма на passat `91
Последна промяна от jaredharet на Сря 30 май 2007 22:49, променено общо 1 път.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- CRX Racing
- Автомобил:
- Двигател:
- Koksan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Алармата е марка GT!Моята е същата ... само че блокът е скрит вътре в колата иначе дистанционното е същото!Значи моята си работи и отключва и заключва колата + багажника без проблем! Като вътре на гредите на предното стъкло горе трябва да имаш и едни обемни датчици! Едни джаджи дето приличат на малки лампички! Не е вярно че нямат имобилайзер тия аларми! Моята има! И срещу скромната сума от 10-15 лв можеш да си купиш ШОК Датчик (това дето кара колата да пищи когато я ударят или крадат чистачки и т.н.) и да си го сложиш сам! Аз моя го вързах към бутона за предния капак .... и сега просто в момента който ми бутнат колата се разклаща шоковият датчик и подава импулс на лармата все едно е отворен предният капак и тя почва да пищи!
При мен ми спести скромната сума от 100-ина лв за нова аларма а и си запазих имобилайзерчето, което е Супер полезно нещо! А и с тия обемни датчици дори и да оставя прозореца отворен ... в момента който някой се опита да бръкне колата се разписква .... недостатък е , че и муха да влезе вътре го разпищява!
При мен ми спести скромната сума от 100-ина лв за нова аларма а и си запазих имобилайзерчето, което е Супер полезно нещо! А и с тия обемни датчици дори и да оставя прозореца отворен ... в момента който някой се опита да бръкне колата се разписква .... недостатък е , че и муха да влезе вътре го разпищява!

- Koksan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
А иначе ето тук можеш да намериш всякакъв тип информацийка!
http://www.gtalarm.it/
И забравих да ти кажа ... че може да се е разпищяла при разкачане на акумулатор или нещо такова, защото хубавото на тия алрми е че Сирената е с автономно захранване! И дори и джамбазина да отвори предния капак и да и резне кабелите, както правят повечето ... тя си продължава да пищи!

http://www.gtalarm.it/
И забравих да ти кажа ... че може да се е разпищяла при разкачане на акумулатор или нещо такова, защото хубавото на тия алрми е че Сирената е с автономно захранване! И дори и джамбазина да отвори предния капак и да и резне кабелите, както правят повечето ... тя си продължава да пищи!