Има ли как да подкарам оригиналната аларма на passat `91

Споделете опит за собственоръчно направени подобрения или ремонти на вашият Volkswagen или попитайте как да ги направите сами
jaredharet
Автомобил:
Двигател:

Има ли как да подкарам оригиналната аларма на passat `91

Мнениеот jaredharet » Сря 30 май 2007 22:33

Има ли как да подкарам оригиналната аларма на passat `91.

Пасата е вкарван от италия и към централното има и аларма, попринцип незнам как точно работи но веднъж по някакъв начин се беше разпилкала, та имате ли идея как точно работи.

Последна промяна от jaredharet на Сря 30 май 2007 22:49, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
jooorooo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jooorooo » Сря 30 май 2007 23:02

Дай малко повече инфо за алармата, марка (модел евентуално) дистанцйонни имаш ли за нея.

jaredharet
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jaredharet » Сря 30 май 2007 23:08

На дистанционното пише SERPI STAR
Утре ще снимам и самата аларма.

Потребителски аватар
vaskoto1
майстор Падна ли ми!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaskoto1 » Чет 31 май 2007 9:03

алармата не е оригинална а италианска-скуби и слагай нова читава!

Потребителски аватар
CRX Racing
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот CRX Racing » Чет 31 май 2007 17:43

Taкава ли ти е алармата?
ИзображениеИзображение
Марка незнам, знам само, че е италиянска. И незнам как се правят настройките :roll: На Passat B3 e. Ако някой сподели ще почерпя :D

Потребителски аватар
anonimko
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот anonimko » Пет 01 юни 2007 7:50

махаи тая пищиялка аз имах същия проблем ако е наистина италинска няма имобилайзер датчиците не са чуствителни и не могат да се направят например ти крадат чистачката и пуснат рамото тя да се влючи задеиства се само при отваряне на врата жабарите не крадат а тук сме на балканите

Потребителски аватар
Koksan
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Koksan » Съб 09 юни 2007 13:14

Алармата е марка GT!Моята е същата ... само че блокът е скрит вътре в колата иначе дистанционното е същото!Значи моята си работи и отключва и заключва колата + багажника без проблем! Като вътре на гредите на предното стъкло горе трябва да имаш и едни обемни датчици! Едни джаджи дето приличат на малки лампички! Не е вярно че нямат имобилайзер тия аларми! Моята има! И срещу скромната сума от 10-15 лв можеш да си купиш ШОК Датчик (това дето кара колата да пищи когато я ударят или крадат чистачки и т.н.) и да си го сложиш сам! Аз моя го вързах към бутона за предния капак .... и сега просто в момента който ми бутнат колата се разклаща шоковият датчик и подава импулс на лармата все едно е отворен предният капак и тя почва да пищи!
При мен ми спести скромната сума от 100-ина лв за нова аларма а и си запазих имобилайзерчето, което е Супер полезно нещо! А и с тия обемни датчици дори и да оставя прозореца отворен ... в момента който някой се опита да бръкне колата се разписква .... недостатък е , че и муха да влезе вътре го разпищява! :)

Потребителски аватар
Koksan
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Koksan » Съб 09 юни 2007 13:15

А иначе ето тук можеш да намериш всякакъв тип информацийка! :)
http://www.gtalarm.it/
И забравих да ти кажа ... че може да се е разпищяла при разкачане на акумулатор или нещо такова, защото хубавото на тия алрми е че Сирената е с автономно захранване! И дори и джамбазина да отвори предния капак и да и резне кабелите, както правят повечето ... тя си продължава да пищи! :)

Върни се в “Направи си сам!”