можете ли да ми кажете как да го променя този часовник да ми показва моментния разход на гориво колата ми е венто 94 год.
mod edit: vasstop
заглавието
как да си направя замерване на моментен разход
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- iceto_666
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря ти за тази информация значи моята работа няма да стане защото нямам такова допалнително бутонче на лоста за чистачките а пък и двигателят ми е моно инжекция все пак мерси.pas1.8mi написа:iceto_666 написа:ако ми обясните какво е това МФА и как мога да разбера дали го имам и как да го направя да показва ще съм ви много,много благодарен.
Двигателят ти трябва да е пълна инжекция.На лоста за чистачките трябва да имаш допълнителни бутончета!

- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
- petko5
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: ААМ
pas1.8mi написа:iceto_666 написа:ако ми обясните какво е това МФА и как мога да разбера дали го имам и как да го направя да показва ще съм ви много,много благодарен.
Двигателят ти трябва да е пълна инжекция.На лоста за чистачките трябва да имаш допълнителни бутончета!
Колега, аз съм с 1.8 Mi и имам MFA
MFA- е допълнителна "екстра", ако мога така да се израза

Извинявайте че се отклонявам от темата но и аз го имам това за моментния но от няколко дни от 10 падна на 9,8,7,6,5,4,3,2,1и най накрая заби на 0 и сега си седи на толкова!От какво може да е и къде седи датчика за да видя кабелчето дали не се е скъсало че по същия начин ми се получи и това за температурата но се беше отмъкнал кабела!Мерси на всички
- iceto_666
- Автомобил:
- Двигател:
нямам такова копче значи да не се чудя повече това 'МФА'колата ми го няма.petko5 написа:iceto_666 написа:Вентото ми е ГЛ обаче как да разбера дали я имам тази екстра и ако евентуално я имам как да го направя този номер да не ми показва час а моментен разход на бенз.Кажете по-кнпетентните
На лоста за чистачките има едно копче и на него пише "MFA"