как да сменя тампона на задния носач GOLF 2
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
vlado1978
- Автомобил:
- Двигател:
как да сменя тампона на задния носач GOLF 2
как да сменя тампона на задния носач GOLF 2 Има ли чалъм моля малко инфо утре ще го сменям че в събота отивам на почивка

- К.Одаджийски
- VW експерт

- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
- kaiser666
- Автомобил: Bmw E34
- Двигател: M20B20
Танпона се сменя с доста бой.Особено ако е менте трябва да ти го земат на струг.Аз го позапилих и с малко повечко бой и желание влезе.Взех някакви боклуци,който бяха направени доста по голями.
Това се отнася за тнпона на задния мост!!!
Това се отнася за тнпона на задния мост!!!
Последна промяна от kaiser666 на Вто 07 авг 2007 19:32, променено общо 1 път.
- kaiser666
lubo_g2 написа:Само с преса!!!
Защо?Нв вярвам носача да се изкриви.Е зависи ако решиш да го млатиш с варията може и да се изкриви.Аз свалям носача,сипвам бензин да изгори гумата от стария после с ножовка режа стария пръстен и го избивам,слагам новия и на менгемето го прикарвам и на края с чука го набивам внимателно е варянта с пресата е по-лесно ама от къде преса?Най-лесно е в сервиз амаааааааа
- fourkoa
- Автомобил:
- Двигател:
Аз имам един въпрос ако мое да питам.Защо като застанеш отзад да погледнеш голфа (на 2-ката) на някои имаш чувството че гумите са разчекнати навън (дразнеща гледка) а пък лагерите са здрави.на моя е така.Да нее не6то свързано с тези тампони които говорите.Пък и съм чувал че задния мост им било слабо място и така се рзчеквали.
- kaiser666
fourkoa написа:Аз имам един въпрос ако мое да питам.Защо като застанеш отзад да погледнеш голфа (на 2-ката) на някои имаш чувството че гумите са разчекнати навън (дразнеща гледка) а пък лагерите са здрави.на моя е така.Да нее не6то свързано с тези тампони които говорите.Пък и съм чувал че задния мост им било слабо място и така се рзчеквали.
От къде си токова сигурен,че са ти здрави лагерите?
- bomber
- Автомобил:
- Двигател:
Еми незнам,ама аз на моя не му дърпам ръчни а и човека от който беше купен беше некав 150 килограмов дядка,които невярвам да е биел ръчни,пък задницата си ми е леко разчекната.Според мен също това може да става и от умора на материала или пък да е товарен яко с нещо
Заглаждал съм се по други голфчета и съм забелязал,че всички са леко патрави отзад