Здравейте колеги.Искам да си освежа джантите така че да не изглеждат така обикновени и безлични .С пейнт-а направих два модела но не ми харесват особено.Търся идеи и снимки но точно за тези джанти.Благодаря предварително
Прикачени файлове
Последна промяна от vankicha на Вто 05 мар 2013 23:28, променено общо 1 път.
Колега ето какво се опитах да направя (като твоят 3 вариант) http://prikachi.com/images/560/5953560K.jpg На мен лично вторият много ми хареса, но и третият става Може би третият е по-интересен
lubo007 написа:според мен, жторият ти модел е сполучлив и ми харесва - съвет: направи лентите черен мат!!! третият ти опит е направо смях, като 2 ръка тас :)
да черен мат ще е но като си избера модел ще го направя първо с фолио за да видя как изглежда на живо и ако ми хареса ще го направя с боя.Надявам се тоя спрей да хване върху оригиналната боя на джантите без някаква обработка.Само да не се отлюспи след първата автомивка
Колега в студентски град има едно място, където продават коли, и там са накамарили доста гуми и джанти. Мисля, че са за продаване. Можеш да провериш ако живееш някъде наблизо. Намира се срещу първата спирка на 280 след УНСС, посока Дървеница - Студентски град.
За тия джанти както са цели може да пасне идеално малко карбон фолио гледах клип как се прави няма да е никак трудно като са цели лъчите а не са разделени като другия модел на голф 4.Разгледай нета за клипове