Как се разглабят циферблатите на километражите на голфа
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- CCCP_FAN
- Автомобил:
- Двигател:
Как се разглабят циферблатите на километражите на голфа
Как се разглабят циферблатите на километражите на голф 3 искам само да махна старите пластмаси и да си направя нови от хром дето да светвт отзад и да махна зелената светлина на часовника и километрите някой ако може да разкаже и ако махна стрелките ше се преебе ли нешо по отчитането после?
- P4v3l
- Автомобил:
- Двигател:
CCCP_FAN написа:DAXC написа:Смъкваш таблото с уредите. Отзад има видии, които трябва да развиеш. Отделят се пластмасите и остава платката с циферблатите и часовниците. Те са вкарани на "втулки". Само дърпаш внимателно и си готов.
ама някой казваше че после неотчитали верно уредите
Има една прижинка който служи за връщане на стрелката ако е натегнта или итпусната километража показва грешно (това е за Г2)
- hatebur
- Автомобил: GOLF 5 GTI
- Двигател: AXX
Нямя страшно.Аз това гоправих 3 пъти.Само че ти трябва отверка тип Еврейска звезда(май така се казваше).За стрелките-запомни как са и после като ги слагаш не трябва да ги слагаш веднага.Закрепиги леко и като включиш таблото ще видиш коя колко трабва да коригираш.Но трябва да пипаш лекичко.Малко е вратня ама става.Вътре има един ограничител който ти показва как трабва да е стрелката.Но нея варти след като си я поставил.На мен само тази на оборотомера иска много малка корекция.Сега при скорост 120 ми показва 3000 и малко.Просто при постовянето гледай да ни ги вартиш.Поне аз така си ги правих