Здравейте. Опитвам се да намеряхитро решение, на това каква пластмаса да сложен пред един дисплей (трябва да е нещо затъмнено или полупрозрачно )така че когато не свети да не се вижда, а когато свети да се различава точно кои сегменти светят. В момента няма нищо и много гадно на слънчева светлина, почти не се различава.
Благодаря предварително.
7 сегментен дисплей
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- pas1.8mi
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1.8T AEB 1999
Според мен най-добър е вариянта с няколко пласта потъмняващо фолио за стъкла.Използвал съм го върху оборотомера на Неомонтана,който е със 7-сегментни червени светодиодни индикатори.Когато не е включен е напълно черен(в моя случай с 3 пласта фолио).При влючване свети изключително контрастно-образа не е слят(замазан),а всеки сегмент се вижда по отделно.Фолиото което купих беши лента за потъмняване на предно стъкло(цвят тъмно сив)-цената е 3 лв.Успех,Колега 

- lubo007
- Автомобил: GOLF 5 TDI
- Двигател: BKC
/
pas1.8mi написа:Според мен най-добър е вариянта с няколко пласта потъмняващо фолио за стъкла.Използвал съм го върху оборотомера на Неомонтана,който е със 7-сегментни червени светодиодни индикатори.Когато не е включен е напълно черен(в моя случай с 3 пласта фолио).При влючване свети изключително контрастно-образа не е слят(замазан),а всеки сегмент се вижда по отделно.Фолиото което купих беши лента за потъмняване на предно стъкло(цвят тъмно сив)-цената е 3 лв.Успех,Колега
колега дай някоя снимчица. много интересно! не се скранзи

- proxy
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз съм си харесал мястото на пепелника. Не пуша, така че е свободно. Мисля да срежа парче плексиглас, да залепя няколко слоя фолио и това да е лицевата част. Не е точно на таблото... не е много удобно и безопасно за гледане там по време на движение, но за не чак толкова отговорен уред(който не се гледа постоянно) мисля че е добро място.