Харесват ли Ви?Дайте мнения
Няколко идеи за километражи голф 2 и 3-съвместно с baTkoTo
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- pit
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ако дадете сканирани километражи, на каквато и да е кола, ще Ви направя
тези ги правихме снощи с baTkoTo отне ни 1-2 часа:wink: Вижда си се линка,но съм дал не направо да Ви се отваря, а да се вижда страницата кой е автора на файла, долу има и поле да се пускат коментари, затова е така...исках да Ви водя към самия сайт, там в секция документи съм качил много PDF manual за Пасат.L&R Ви е улеснил...
- baTkoTo
- Автомобил:
- Двигател:
Значи с колегата Пит не се занимаваме просто ей така...
Примерно ако някой си хареса някой вид ние ще му пратим Файла с километражите и той трябва да си ги направи в някоя печатница
Километражи до 200 може да има но някой трябва да си свали диска дето е от 0-200 защото моя е от 0-220 и за това са от 0-220
лепенките са от дискове на VDO казвам го защото ако на някой не му е VDO може да има някакво разминаване!!!
Примерно ако някой си хареса някой вид ние ще му пратим Файла с километражите и той трябва да си ги направи в някоя печатница
Километражи до 200 може да има но някой трябва да си свали диска дето е от 0-200 защото моя е от 0-220 и за това са от 0-220
лепенките са от дискове на VDO казвам го защото ако на някой не му е VDO може да има някакво разминаване!!!
-
mafiotkata_f
- Автомобил:
- Двигател:
- pit
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
mafiotkata_f написа:Зравеи колега дали ще можеш да направиш нещо подобно на тия с емблемата за Фолксфаген Пасат Б3 с оборотомер и килметраж до 220 и електронен часовник
Може, само ми трябва подложка(сканирано копие на километража и неговия точен размер в мм.)защото няма такъв.Когато модела е готов, първо за по-сигурно се принтира на хартия преди да се печата, или там както ще си го направиш
- kaiser666
- Автомобил: Bmw E34
- Двигател: M20B20
Е много са брутални
това са най-добрите,който съм виждал,а такива не оригинални дали стават да се преправят? http://images17.snimka.bg/002863867.jpg Това е в реален размер.
това са най-добрите,който съм виждал,а такива не оригинални дали стават да се преправят? http://images17.snimka.bg/002863867.jpg Това е в реален размер.- pit
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
За да стане, ми трябва сканиран оригинал..това с патето не го знаеш колко е точно и кой го е правил, и от него става, но няма гаранция че е точен.
Ето това е по снимка, импровизация:
А това са за baTkoTo на неговия голф километража, виж като ми е дал сканираните дискове, как после всичко си има..точността е до мм.

Ето това е по снимка, импровизация:
А това са за baTkoTo на неговия голф километража, виж като ми е дал сканираните дискове, как после всичко си има..точността е до мм.

- kristianatanasov
- Автомобил:
- Двигател: