освежаване на джанти ?

Споделете опит за собственоръчно направени подобрения или ремонти на вашият Volkswagen или попитайте как да ги направите сами
Потребителски аватар
Pachko
Автомобил:
Двигател:

освежаване на джанти ?

Мнениеот Pachko » Вто 30 окт 2007 19:04

колеги здравейте , значи на моя голф джантите ми са малко надраскани и ми казаха че има някакьв спреи и всички тея драскотини изчезвали някой знае ли какьв е тоя спреи и как се казва и долу горе колко му е цената . Имам и още един вапрос искам да си напраскам таблото , отделни части от таблото в син цвят но незнам какьв спреи да си купя предполагам че вие знаете и дали трябва да шкуря таблото ако някой може да ми каже ще почерпя :D
заглавието и местя в "направи си сам" mod edit: golfer

Потребителски аватар
kaiser666
Автомобил: Bmw E34
Двигател: M20B20

Мнениеот kaiser666 » Сря 31 окт 2007 0:07

:welcome_to_group

За какви джанти става въпрос?Железни?Алуминиеви?Аз не съм чувал спрей да маха драскотини :lol: Ако са най обикновенни железни джантички,взимаш телената четка и после пръскаш със спрейче там какъвто цвят те кефи.Ма като гледам щом ще боядисваш таблото значи си някой РАЦЕР :lol: и ти трябва за алуминиеви,провери в търсачката има тема как се полират :wink: обче е доста трудоемко :? За таблото ще ти трябва спрей за пластмаза,защото обикновенния ще се олюпи много бързо :wink:

Аре со здравйе :beer

Потребителски аватар
Pachko
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Pachko » Чет 01 ное 2007 19:37

аломиневи са ми джантите

Върни се в “Направи си сам!”