Табло на Jetta 2
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- OCTAVIA_TDI
- Автомобил:
- Двигател:
Табло на Jetta 2
Някой може ли да ми даде линк с описание как се сваля арматурното табло на Джета 2 защото от предишната тема не се отварят линковете. Искам да го сваля цялото.
- Cyberloner
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- OCTAVIA_TDI
- Автомобил:
- Двигател:
А какво да правя с жилата на километража и обогатителя? Те от къде се махат? Къде са тези винтове при чистачките? тази пластмаса съм я махнал вижда се моторчето но никакви винтове не се виждат. Волана не успях да го сваля защото има 1 гайка много голяма нз как да я отвия но той не пречи толкова колкото ръчките за чистачките и мигачите които не знам как да ги махна.
- OCTAVIA_TDI
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Табло на Jetta 2
OCTAVIA_TDI написа:Някой може ли да ми даде линк с описание как се сваля арматурното табло на Джета 2 защото от предишната тема не се отварят линковете. Искам да го сваля цялото.
трудно............

http://www.zazz.bg/play:fb3a78ed aа това е да видиш вече към края на работата колко ще си весел
(за мое извинение-незнаех че ме снимат)

- Jerom
- Автомобил: Golf II
- Двигател: RF
- Контакти:
Re: Табло на Jetta 2
nigga написа:OCTAVIA_TDI написа:Някой може ли да ми даде линк с описание как се сваля арматурното табло на Джета 2 защото от предишната тема не се отварят линковете. Искам да го сваля цялото.
трудно............но като се има впредвид че искат по 100лв за това си го направи сам.не ти трябва описание как става.аз го правих без да съм чел нищои с още 2-ма приятели го направихме 5 часа качване и сваляне+сменяваен на радиатора на парното и закупуването му т магазина.действаш и те нещата сами си излизат
НЕЕЕ верно ли

- OCTAVIA_TDI
- Автомобил:
- Двигател:
Сваля се само долната част на таблото имаш 2 гайки черни големи отвиваш ги, сваляш тази пластмаса (тя ти е за духалките които са на таблото под копчетата за парното и отстрани) и отдолу е парното. Откачаш му всичките въздуховоди. При двигателя има 2 маркуча. Вадиш ги и под тях има 2 гайки 10-ки отвиваш тях и си готов.