Докато се рових из старият чичо гугъл попаднах на една интересна снимка и се зачудих как може да се направи това нещо,интересното е че го дават че е сложено на Голф.
ми за съжаление нямам само тази намерих в гугъла И на мен много ми допада и с ангелските очи + тези габарити на бронята голфЪ вечер ще има голяма визия.Но как може да се направи това ?!
MasteR_G написа:ми за съжаление нямам само тази намерих в гугъла И на мен много ми допада и с ангелските очи + тези габарити на бронята голфЪ вечер ще има голяма визия.Но как може да се направи това ?!
Ти пробва ли в ebay да ги потърсиш аз сега ровя ама нищо не намирам.
По магазините за авто-аксесоари се продават светодиодни лампи(лента широка 20мм,с различна държина 20-50 см).Цената на комплект(2 бр) е около 15-20 лв.Имат 5-6 цвята
Колеги, не ми изглежда да е от Голф тази снимка, ама колегата щом го е видял - Съгласен. А по принцип на Q7 това не са габарити, а колкото и странно да звучи -това са декоративни деоди сложени на предната и задната броня!
А това е много добра идея за третия стоп - но за да не стане коледна елха голфа, ако се сложат тези неща отново долу в броянта трябва да се махнат халогените, или да се пускат наистина само при мъгла и минимална видимост!
В сайта пишеше че е голф и на мен в началото не ми се вярваше но се замислих....ако бронята не е оригинална а е сменяна..възможно ли е наистина да е на голф...мисля че да.