ПРОЕКТ ЗА ПО-ДОБЪР ХАЛОГЕН! Малко помощ и от вас!

Споделете опит за собственоръчно направени подобрения или ремонти на вашият Volkswagen или попитайте как да ги направите сами
Потребителски аватар
yeti123
Автомобил:
Двигател:

ПРОЕКТ ЗА ПО-ДОБЪР ХАЛОГЕН! Малко помощ и от вас!

Мнениеот yeti123 » Пон 26 ное 2007 11:01

Здравейте колеги. Ще помоля за съдействие от ваша страна, а накрая ако проекта бъде завършен успешно, ще бъде полезен за всеки един от нас.
Идеята дойде на баща ми по време на вече 5-дневните мъгли из София, и в определени случай от страхотно намалената видимост! Забелязал, че каквито и халогени да имат колите (каквито и крушки да се слагат, най-много да заслепяват и никаква работа), нищо не става!
Затова ни трябва следното нещо:

Изображение

халоген - един, няма значение ляв десен(не е задължително стъклото да е цяло, може нещо пукнато или счупено). Има идеят за увеличаване на осветеността на халогена (не ще да сподели още, но знам че каквото да пипне, го прави), затова моля:
НА КОЙТО МУ СЕ НАМИРА НЯкЪДЕ ЕДИН ТАКЪВ ХАЛОГЕН ИЗЛИШЕН, ДА СВИРНЕ!

В последствие релултата ще го видите на моя голф!

А за колегата помогнал в това начинание :beer

На ЛС за връзка с мене!

Потребителски аватар
BECKER
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот BECKER » Пон 26 ное 2007 14:27

Лошото на тези халогени е че,когато се влоши работата му,и решиш да правиш подобрения, вече е малко късно.Топлината от крушката беше стопила целия цокъл,и най-лошото е че аз го забелязах когато вече крушката ми проби и бронята.
[url=http://www.molia-polzvaite-drug-host-za-snimki/v.php?p=u/137/34013_071.JPG] Изображение

Потребителски аватар
yeti123
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот yeti123 » Пон 26 ное 2007 15:25

Въпроса е, че баща ми не мисли да ползва крушки! Той е електроинженер и се занимава с енерго спестяващи източници, и няма да ползва крушки, незнам какво ще слага, но каза че по предварителни данни резултати били много добри! Но понеже му трябва някакъв подобен халоген (то може и тези на Голф2), ме помоли дали може да се намери във форума нещо такова!

Потребителски аватар
lubo007
Автомобил: GOLF 5 TDI
Двигател: BKC

.

Мнениеот lubo007 » Вто 27 ное 2007 23:45

колега, аз имам един стар от Г3. без външно стъкло е и мисля малко поразбит отзад :roll: ако ти върши работа

Потребителски аватар
yeti123
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот yeti123 » Сря 28 ное 2007 10:29

То може да свърши работа, ама от Пловдив до тука да го пращаш таз антика! Айде ще го питам началника дали ще му свърши работа в този вид и ще ти пиша! Благодаря !

Върни се в “Направи си сам!”