Кви други фарове и решетка ще паснат на Дерби ся е с такива като на снимка само че сдадоха багажа.Кви други фарове и решетка ще паснат?Дайте някой съвет.
Примерно от 1-ца или 2-ка или от поло.
Нещо кате тези
ми колега в самите фарове влезе вода и тва лъскавото опада се едно ръждяса и нестаат за нищо.Треат нови фарове.Въпроса е кви да бъдат ако мога да намера фарове и решетка на Дерби ще е по допре ама да зема некви като мойте дет за нищо нестават къв е смисъла.Затва питам кви други могат да паснат
Ами няма от къде да намера иначе оригинални фарове и решетка ще си паснат най-добре и аз го знам тва.Дали некаде се продават а ко ще кажете?ако някой е виждал някаде такиа са продават да свирка
Последна промяна от ChronoS на Вто 11 дек 2007 14:22, променено общо 1 път.
ами щом е изпадало лъскавото иди да ти ги възстановят....има хора който с това се занимават и ги пръскат с ново отразително фолио ли не знам как се казва и стават като нови
От онва нови фарове нестават разбери ма правилно.А освен фарове ми треа и решетка.Според мен на 1-ца или 2-ка ще стоят по добре а и да не е така по евтини са и по-лесно се намират.въпроса е дали ще паснат
ммммммм колата мн чаровна
я се поразрови или ги възстанови , иначе както горе споменаха колегите се губи чара на колата , а като го изтървеш няма смисъл , защото ти целиш да си единствен(поне аз така мисля де с тази рядка кола)
провери имаше тема за възстановявабне на рефлектори или намери сходни рефлектори и ги залепи на старите стъкла със силикон
пп колега сложи някоя снимка в гаража ти да я вида таяи модефикация на vw , че породи голям интерес към мене
Колата на външен вид е зле.Бащами е кара от доста години и неси дава зор да я поддържа.За двигатела той е запазен за годините даже много.Ние сме втори собственици на тази кола прай сметка колко години е кара баща ми.НА пролет смята да е поосвежи боя фарове решетка едно друго.А иначе имам мерак на Голф 4 ама ще е след годинка некаде.И друго немоа разбера що има и с кръгли и с квадратни фарове Дербита.
NovobranecGT написа:Има и едни дърти Форд Фиести с подобни фарове, но всичките отдавна изгниха и не знам дали ще можеш да намериш
Аз лично се съмнявам маските им да паснат,но ако намери нека пробва и все пак продължавам да съм на мнение че на тая кола ще си е добре с нейните си фарове и маска !!