Как сами да направим VAG-CHECК

Споделете опит за собственоръчно направени подобрения или ремонти на вашият Volkswagen или попитайте как да ги направите сами
Потребителски аватар
KPALIEV
Автомобил:
Двигател:

Как сами да направим VAG-CHECК

Мнениеот KPALIEV » Пон 24 дек 2007 19:39

След като ми писна от ПСЕВДО майстори,взех че си направих сам Vag-check-a!!!

За целта ви трябва малко труд и творчество,както и малко електроника(компютър или Pocket PC)
За повече инфо разгледайте темата:

http://forum.pocketbulgaria.com/viewtopic.php?t=13004

Както и линк-а до който стигнах след около 3 часа

http://ingektor.boom.ru/html/k-lines.html

Много се надявам да сум помогнал!!!

П.С.Трудно се намира инфо без да плащаш

:yeaha: :yeaha: :yeaha: :deal

Потребителски аватар
asengamalov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот asengamalov » Пон 24 дек 2007 21:55

ДА разбирам ли че сам си си направил кабела???
Ако е така даи малко инфи че руския нещо ми куца

Потребителски аватар
baivan
Автомобил: Vento
Двигател: 1.8T

Мнениеот baivan » Сря 26 дек 2007 23:26

Темата е наистина интересна и най-вече полезна. Ако човек има това ще си спести доста главоболия свързани с повечето наши сервизи...нооо тоя руски ми бърка в здравето. Ако може някой да преведе инфото за направа на кабела или пък да даде друго на бг ще баде доста добре. Пичага доколкото разбирам ти си направил вече кабела. По някоя от тези схеми ли го прави и може ли да дадеш някакво допълнително инфо :?:

Потребителски аватар
nikoga_sam
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nikoga_sam » Пон 31 дек 2007 1:19

здравейте колеги, виждам че се интересувате от кабела за диагностика. искам да ви кажа че този кабел наистина работи и няма никакви проблеми с него. вече сам го изпробвал на доста коли ( все на познати, но други не смея макар че няма нищо страшно). опитах се сам да си направя кабела но не бе силите ми, и помолих познат които е много на вътре в елекрониката и тои ми помогна. не е много трудно, трудно се намира единият чип, аз си го поръчах чак от Бургас ( само там го имаше). колкото до кабела работи безотказно. а сущо на саита има програмата за диагностика само иска повече четене. на мен ми отне само седмица, докато разуча всичко (от руски си нямам никакво понятие), за тези които искат да опитат успех.

Потребителски аватар
KPALIEV
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот KPALIEV » Чет 03 яну 2008 23:18

Да кабела ми е направен от мой приател,да така е и на мен ми куца руският но с помощ от приятел става:)
Темата я пуснах да е в помощ на всички които искат да натрият носа на тъй наречените "майстори"които искат без усилия ,да се правят на "вещи в занаята"
П.С.Моля да не се засягат тези които са наясно и си разбират от работата.Аз пиша против тези които само знаят да взимат пари без да си свършат работата.

Потребителски аватар
Ronin
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Ronin » Нед 13 яну 2008 17:11

Коя схема сте направили с твоя приятел...последната ли....букси от къде купихте или направо си ги закачате с пластинки вътре ??

Потребителски аватар
bobitur
Автомобил: ford galaxy 1.9 tdi 90+chip
Двигател: 1Z

Мнениеот bobitur » Пет 15 фев 2008 23:38

Добре де колко струва този кабел де не е хиляди? Не е ли по трудно да се оправяш с компа и грешките?

zaxes
Автомобил:
Двигател:

HELP

Мнениеот zaxes » Вто 17 мар 2009 12:59

Колеги, може ли някой да ми каже коя схема да гледам, моята е поло 92-ра 1.3 бенз. и буксата е от старите дето са само 4 пина.

Върни се в “Направи си сам!”