Здравейте,
Наскоро ми откраднаха емблемата GOLF и в момента имам четири грозни букви от някакво лепило или двойно залепващо тиксо. Няма да купувам нова и искам да разкарам това лепило, но не съм сигурен с какво ще стане най-лесно без да надраскам боята и лака разбира се.
Нека някой ако е правил подобна процедура да сподели.
Благодаря.
Премахване на лепило под емблема
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
Бензин, коресилин. След това хубаво измиване. Може да прочетеш и от ТАЗИ тема.
Re: Премахване на лепило под емблема
s benzin ili razreditel i mek parcal
oba4e ne trqbva da go napoqva6 nnogo
moje6 da probva6 s polir ma6ina i pasta za grubi draskotini 6tot tq e po edra i 6te go premahne po barzo
s kursilina moje6 da nadigne6 laka ako ima nqkade luspi4ki
Тук пишем на КИРИЛИЦА !
Писането на кирилица и на български език е задължително!!! Ако нямате инсталирана кирилица, ползвайте бутона на KREDOR, намиращ се над полето за Вашия текст. - т.1 от правилата, които се съгласяваш че ще спазваш при регистрацията си !
mod edit: gr_kanev
oba4e ne trqbva da go napoqva6 nnogo
moje6 da probva6 s polir ma6ina i pasta za grubi draskotini 6tot tq e po edra i 6te go premahne po barzo
s kursilina moje6 da nadigne6 laka ako ima nqkade luspi4ki
Тук пишем на КИРИЛИЦА !
Писането на кирилица и на български език е задължително!!! Ако нямате инсталирана кирилица, ползвайте бутона на KREDOR, намиращ се над полето за Вашия текст. - т.1 от правилата, които се съгласяваш че ще спазваш при регистрацията си !
mod edit: gr_kanev
- freestyler911
- Автомобил: VW polo
- Двигател: AEX 1996
коресилина събаря лака , за*биго , пробвай със спирт, накисваш и търкаш със парцал , ще стане едно като дъвка , бавно и полека ще го разкараш, после ако те дразни едно мазно такова дето остава на това място (ще се разкара след 2-3 миения на колата) може леко абразивна пастичка и си 6-ца
Офф - ебати крадците , да им изсъхнат рацете дано!
Офф - ебати крадците , да им изсъхнат рацете дано!
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Зимаш циф и една гъбичка за миене на чинии дето от едната страна е малко по едра .Има и един нов препарат BIO MAKSIMAL [ рекламират го че може да си миеш и зъбите с него ] ефекта е същия ,малко вода и търкаш .Много е ефективно при полепнал разтопен асфалт по боята .С кореселин само ще си матираш боята и дори да я минеш с шлайф паста сед това след време пак ще се матира.