Слагане на ксенон на голф 3 ?!

Споделете опит за собственоръчно направени подобрения или ремонти на вашият Volkswagen или попитайте как да ги направите сами
grafa
Автомобил:
Двигател:

Слагане на ксенон на голф 3 ?!

Мнениеот grafa » Пон 07 яну 2008 21:13

В eBay се продава ето това :arrow: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/XENON-HI ... otohosting
Аз до колкото разбирам е универсален кит за кесенонови фарове. въпроса ми е тва нещо ако си го монтирам на голф 3-ката какво ще стане. ще издържат ли рефлекторите най-малко. изглежда доста хитро и бих си го купил, но не съм сигурен дали ще се получи желания ефект. Моля споделете мнения.

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Пон 07 яну 2008 21:18

Адреса не се отваря.Универсален кит за ксенони няма-зависи си от крушката.Аз съм с двусекционен фар и сложих на късите-супер доволен съм.Незнам що се буташ на ебай с пощенски разходи.Колегата kombito_tdi предлага ксенони с 1 година пълна гаранция и UV предпазно стъкло на крушката/да не прецакват рефлектора/ и............. т.н. екстри за 180 кинта комплекта :wink:

grafa
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот grafa » Пон 07 яну 2008 22:17

ами моя фар не го знам какъв е. те предлагат различни крушки в зависимост от модела. ами в ebay излиза 120 лева с доставката, а и не знаех тук колко е, там го видиах за първи път :)

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Пон 07 яну 2008 23:17

Ми погледни си фара - ако рефлектора е от две части крушките ти са Н1,ако е от 1 са Н4.
ОФФ: Сигурен ли си за 120 те лева.Щото аз като съм пазарувал от ибей пощенския е къде 15-20 ,след тва да изпартиш парите пак е 12-15.По тия сметки ксенона е 30 евро - нещо не ми се връзва :? или си открил яката далавера :D .Освен това нали знаеш че обявите в повечето случей са търгове с наддаване и в последния моменвт цифрите политат.

Потребителски аватар
Ugeorge
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Ugeorge » Вто 08 яну 2008 10:21

колега този продукт вече не се поредлага като избереш в магазина на продавача има за 46$, и доставка 50$ или на 96 е твой. Не мисля че 6те има проблем да си го сложиш на 3ката. Само внимавай какъв ти е фара да не си купиш грешна крушка.

Потребителски аватар
alpine
wheels dealer
Автомобил: L-Es
Двигател: 1H-1H-PG-1V-1Z-AJL-Cosworth
Контакти:

Мнениеот alpine » Вто 08 яну 2008 14:34

никой не се замисля за качеството , всеки гледа да мине тънка лайсна , пък после .... скъпото винаги излиза по евтино - народна мъдрост :idea: :roll: :lol:

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Вто 08 яну 2008 15:52

Не го схванах тва с качеството.В ибей нещата са по-евтини просто щото всичко в БГ е с мега надценка през три търговеца.Лошото обаче е че пощенските разходи и те са бая перо и най-накрая сметката не излиза.

Потребителски аватар
alpine
wheels dealer
Автомобил: L-Es
Двигател: 1H-1H-PG-1V-1Z-AJL-Cosworth
Контакти:

Мнениеот alpine » Вто 08 яну 2008 17:13

Не го знаеш този от ебей какъв е . Ясно е че всички са китайски , но от китайски до китайски разлика голяма :idea: Вече има тук на доста поносими цени ксенони и стабилните продавачи дават гаранция , поне тези които пазаруват директно от производителя , защото не е проблем ако има дефект , на следващата пратка производителя да замени дефектиралата част .

Върни се в “Направи си сам!”