Аз до колкото разбирам е универсален кит за кесенонови фарове. въпроса ми е тва нещо ако си го монтирам на голф 3-ката какво ще стане. ще издържат ли рефлекторите най-малко. изглежда доста хитро и бих си го купил, но не съм сигурен дали ще се получи желания ефект. Моля споделете мнения.
Слагане на ксенон на голф 3 ?!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Слагане на ксенон на голф 3 ?!
В eBay се продава ето това
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/XENON-HI ... otohosting
Аз до колкото разбирам е универсален кит за кесенонови фарове. въпроса ми е тва нещо ако си го монтирам на голф 3-ката какво ще стане. ще издържат ли рефлекторите най-малко. изглежда доста хитро и бих си го купил, но не съм сигурен дали ще се получи желания ефект. Моля споделете мнения.
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
Адреса не се отваря.Универсален кит за ксенони няма-зависи си от крушката.Аз съм с двусекционен фар и сложих на късите-супер доволен съм.Незнам що се буташ на ебай с пощенски разходи.Колегата kombito_tdi предлага ксенони с 1 година пълна гаранция и UV предпазно стъкло на крушката/да не прецакват рефлектора/ и............. т.н. екстри за 180 кинта комплекта 
- Rabbit_TDI
- Контакти:
Ми погледни си фара - ако рефлектора е от две части крушките ти са Н1,ако е от 1 са Н4.
ОФФ: Сигурен ли си за 120 те лева.Щото аз като съм пазарувал от ибей пощенския е къде 15-20 ,след тва да изпартиш парите пак е 12-15.По тия сметки ксенона е 30 евро - нещо не ми се връзва
или си открил яката далавера
.Освен това нали знаеш че обявите в повечето случей са търгове с наддаване и в последния моменвт цифрите политат.
ОФФ: Сигурен ли си за 120 те лева.Щото аз като съм пазарувал от ибей пощенския е къде 15-20 ,след тва да изпартиш парите пак е 12-15.По тия сметки ксенона е 30 евро - нещо не ми се връзва
- Rabbit_TDI
- Контакти:
- alpine
- wheels dealer
- Автомобил: L-Es
- Двигател: 1H-1H-PG-1V-1Z-AJL-Cosworth
- Контакти:
Не го знаеш този от ебей какъв е . Ясно е че всички са китайски , но от китайски до китайски разлика голяма
Вече има тук на доста поносими цени ксенони и стабилните продавачи дават гаранция , поне тези които пазаруват директно от производителя , защото не е проблем ако има дефект , на следващата пратка производителя да замени дефектиралата част .