Ако има вече такава тема(но аз не намерих нищо) - трийте тази!
Ако някой знае как може да се направи такава кора за под капака, или пък си е правил - дайте малко инфо как и аз да си направя такава. Знам че може с някакъв по-плътен плат, ама къде може да има такъв, как да се закачи за капака? Всякакви съвети ще са добре дошли.
Шумоизолираща кора под капака за G2
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Сашо Белята
- Автомобил:
- Двигател:
- Iavor
- Автомобил: Škoda Octavia VRS
- Двигател: CEGA 2008
BH_bobby написа: да лепнеш за самия капак .. дунапрен ..и мисля че ще постигнеш желания ефект
Няма нужда ,дори,да го лепи.След 10 минути работа на двигателя няма да можеш да го отлепиш!Може и да капе малко,като се постопи,ма карай,нали няма да е на твоита кола!

При такива температури дунапренът е доста тъпа идея.
- CTaH4o
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
checheneca написа:Koга обърни внимание на моделите Голф 2 Дизел.Под капаците им има такова нещо даже и фабрично , не е нужно да правиш нищо освен да отидеш до парвата морга и да си го откупиш.Само от голф 2 дизел .. бензиновите нямат

точно- само при дизелите го има
то си има щипки
ако се заглеадап и на твоя капак отстрани и отзад (че май и отпред) има места на които се закача кичето
- Жоро Делчев
- BBS Collector
- Автомобил: Golf GTI16V
- Двигател: ABF 1994
- V_i_T
- Автомобил: Golf 2 GTI
- Двигател: PB 1.8i 112 hp 1991
- Контакти:
Еми аз колкото обикалях тука из Варна по моргите и не намерих такова киче. Иначе колкото съм гледал нямам даже и дупки за слагане на такова. Затова и реших - кат няма оригинално ще правя нещо подобно на киче, с дрелка дупките, щипки и готово - само материя подходяща да намеря. Който има още идеи пишете. Ще продължа с моргите, но и ще мисля какво ли може да се сложи та да е като оригинално.
на стария голф 1,6 бензин сложих едно поразпорено за да покрие целия капак ватирано яке с боланата към двигателя и го закрепих със самонарезни видии но внимавах да ги монтирам да не се саморазвият. Никакви проблеми с температурите. Имаше голям ефект. Шумоизолира и за зимата е направо необходимост за градско каране с кратки пробези. снега върху капака не се топи 

- BH_bobby
- Автомобил:
- Двигател:
Iavor написа:Няма нужда ,дори,да го лепи.След 10 минути работа на двигателя няма да можеш да го отлепиш!Може и да капе малко,като се постопи,ма карай,нали няма да е на твоита кола!![]()
При такива температури дунапренът е доста тъпа идея.
прав си колега (малко се засягам че ми е тъпа идеята но ще го преглътна)