Осветление под педалите ?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- D'oh
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Осветление под педалите ?
Как да си направя осветление под педалите ?
- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
елементарно хабиб.аз моето така го направих.пробих 2 отвора в пластмасовите джобове там сложиш 2 диода от запалки тип 50 ст.лепнах ги с секундно.по едно съпротивление на всеки и ток от жицата на панле за парното(ти където искаш го вържи).давам контакт и всичко свете зелено:табло,панел па и калните ми чепици.удобно е ако изтървеш нещо
а не само за шукарийка.ама моето зе да ми дразни и му скъсах жиците.
а не само за шукарийка.ама моето зе да ми дразни и му скъсах жиците.
Студения катод е добра идея,но аз мойте ги вързах към плафона за осветлен в купето
Стана супер-можеш да ги оставиш да се вкл./изкл. при отваряне на вратата,а може и постоянно да светят,копчето има 2 положения...
Кофтито е,че махнах крушката от плафона и сега е малко гадно без осветление вътре,но трябва да се дават жертви

Стана супер-можеш да ги оставиш да се вкл./изкл. при отваряне на вратата,а може и постоянно да светят,копчето има 2 положения...
Кофтито е,че махнах крушката от плафона и сега е малко гадно без осветление вътре,но трябва да се дават жертви

- VENISH_GOLF_3_GT
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
:)
аз например си взех от магазина лампи които са за точно тая цел лепят се отдоло с двоино лепещо и съм ги прикарал като си включа баса и те светват така не мога да си забраея баса 

- vladenev
- Автомобил:
- Двигател:
Аз си направих това с диодите
с 4 диода от запалки на капака от кабелен канал вързах ги успоредно обаче и един резистор 2 к ома на + и стана добре към късите светлини и ги закъчих на оная решетка дето след капака на бушонитеа аз бих прочел първо тази тема http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=68284
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Ей го на пасатко как съм го направил със диоди от запалки, но нещо не съм сложил правилните съпротивления ли се викат, редистори ли и сега не светят, но като се изпролетее 2 дни отделям само по електриките на колата да работя. Вързани са към копчето на плафоните и светят само на отворена врата, така не дразни и не пречи при шофиране. Имаше и някакви модулчета по 5- 6 лева които ги загасваха бавно в някой сайт ги гледах, но съм го изтрил.
enjoy:

enjoy:

- jagler
- Автомобил: PASSAT B-7 2 TDI
- Двигател: CFFB-2014
да и аз съм ги вързал към таблото и свети над краката от двете страни.biostrong написа:аз обаче бих го направил с 2 пръчки студен катод за PC-tuning по 10тина лв е броиката и на едното стартерче се връзват 2те и оттам както ти е кеф или от запалката и с копче или към габарити, фарове и т.н. - свети си кефещо просто