Преправяне на халогени Голф 2 + снимки
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Преправяне на халогени Голф 2 + снимки
Колеги интересува ме,тези халогени за Golf 2 продавайки се за по 20-30лв.,които след като ги използваш разтапят отзад пластмасата,дали не е възможно да се предотврати това топене.Различни крушки,преправяне или размяна на пластмаса.Купих си един комплект с цел ОПИТ пък каквото стане
Давайте акъли....

Последна промяна от zmeev_2 на Вто 05 фев 2008 20:06, променено общо 1 път.
- blue_shadow
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- valyo_v
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
така и така има пусната тема.. извинявай колега но ще я ползвам и аз да не пълним форума
та.. искам да си сложа халогени някакви долу ниско(по възможност с лупички) да ми вършат работа за мъгла,но не искам да седят някви "изсрани" под бронята да речем,колата ми е с малката броня и няма място за оригиналните за голф2 за жалост!та дайте идея каде под бронята мога да си сложа халогени които да не се набиват много на очи и да не седят грозно,че не обичам циганиите
благодаря много и колега,ако има проблем че ползвам темата ти ,ще изтрия отговора! няма проблем

та.. искам да си сложа халогени някакви долу ниско(по възможност с лупички) да ми вършат работа за мъгла,но не искам да седят някви "изсрани" под бронята да речем,колата ми е с малката броня и няма място за оригиналните за голф2 за жалост!та дайте идея каде под бронята мога да си сложа халогени които да не се набиват много на очи и да не седят грозно,че не обичам циганиите

благодаря много и колега,ако има проблем че ползвам темата ти ,ще изтрия отговора! няма проблем

- sashobas
- Щастлив голфаджия
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Това дего го монтират по окачените тавани.Влез в един магазин за осветителни тела и искай лампа тип луничка на 12волта и ще ги видиш има ги от 20,35,50вата.Успех.zmeev_2 написа:а какво трябва да е това луничкиsashobas написа:Мой приятел си преправи халогените като им сложи лапми за лунички и по тоя начин предотврати топенето.Те са на 12В и не се преправя нищо на по инсталацията.
Значи и аз си бях купил халогенчета с пластмасов рефлектор и както се досещате се стопи и се чудех какво да ги правя и както каза колегата ги направихме с тея лунички като предварително отзад където е рефлектора го изрязахме по размера на кръга на луничката залепва се с малко силекон и върши добра работа даже моите отдолу имаха леко розов отенък през ноща все едно че има слаган неон