Здравейте колеги Вижте какво си направих в събота на голфчето Купих един трансперантен спрей за 9лв от Практикер, олепих с вестници и хартиено тиксо около стопа (не че не мога да го сваля, ама ме мързеше ) малко занимавка със спрейчето и ето резултата... http://img.data.bg/i.php?show=781202&ctrl_id=0q26m5#img
БРАВО, колега !!! Станало е страхотно. И мен ме чака такава модификация много скоро. Само незнам защо не си ги свалил стоповете, като те се държат на 3 болта и не си го направи на топло в къщи без да се прашат навън ( ... мързел ) Иначе наистина евала така стои 1 000 000 пъти по-добре !!! Отново БРАВО
И аз модифицирах стоповете през уикенда,но целта ми беше да ги доближа да варинта на Hella черно-червено,за целта съм използвал транпарентен спрей на Dupli-Color (9 лв) и след това с безцветен лак във вид на спрей.Преди стоповете бяха изцяло опушени и падна доста търкане.Ето снимки:
Eто как стана и вентото на колегата STRATUS:
Да, и аз на Дупли колор спрея... а за могача - вижда се перфектно, защото спрея е трансперантен! Задната си е бяла, мигача - оранжев, стопове и габарити - червени Всичко е както трябва
Колеги ако искате да стане както трябва първо се свалят стоповете от калниците,после се облепва както колегата по-горе е направил съответните зони т.е. червената част.Спрея се прави в магазин за автобоя като основната част в него е лак и около 40-50 капки от съответната боя аз например съм го правил с тъмносин металик каквато ми е боята преди 4г. цената беше 12лв. спрея.Нанася се от около 20-30см. разстояние равномерно като се следи да не се стече разбира се,колкото повече ръце нанасяш толкова по-тъмно става около 5-6 ръце мисля че е добре с някоя по-тъмна боя.Казвам ви го за да знаете как се прави ,защото аз това съм го правил преди 4г. и не е мръднал и не се е налющил както накои казват.С останалата част на спрея може да си пръснете люка от към вътрешната страна малко да се затъмни ,но всеки както си реши разбира се.