Питане за бленда

Споделете опит за собственоръчно направени подобрения или ремонти на вашият Volkswagen или попитайте как да ги направите сами
Потребителски аватар
nikolai_1
Автомобил:
Двигател:

Питане за бленда

Мнениеот nikolai_1 » Вто 25 мар 2008 11:11

Въпросът ми е пряко свързан с темата за смяна на цвета на осветлението на таблото , но я пускам като нова щото ще се опетлая иначе.
Въпросът ми е какво точно представляват тези бленди?И от къде може човек да се знабди с такова нещо?
Гледх из търсачката ама не видях нищо което да ми помогне. :roll:

Потребителски аватар
picar4eto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот picar4eto » Вто 25 мар 2008 21:47

къде се намира тая бленда колега?

Потребителски аватар
stan4o_mc
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stan4o_mc » Вто 25 мар 2008 22:43

Както пише във всичките теми за смяна на осветлението на таблото, блендите са самоделки. Представляват дълга, правоъгълна лента, направена от изрязани парчета от папка (онези, прозрачните, формат А4), бял лист хартия или друга плака (цветна). Ако искаш използвай и ренгенова снимка. За това и темите са в направи си сам - 'щото си правиш сам нещата! Аз не знам да се продават някъде, но може и да има. Някой по-информиран да каже. След като си отвориш таблото ше видиш.
Не гарантирам за вярността на горенаписаното. Още не съм се захванал с тази процедура, чел съм през редове => възможни са неясноти, неточности или напълно грешно инфо :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

п.п. Хора, престанете с тея теми, бре! Кой чел, недочел, разбрал, недоразбрал... и айде нова тема. Половината в тоя раздел - само плява.
Като не ви стане ясно - прочетете пак темата - цялата!!! Ако пак не ви е ясно - питайте В темата!!! Ако и тогава не намерите решение - пуснете си спокойно темичка и бъдете сигурни, че ако някой знае, ще ви отговори!

Потребителски аватар
luboveliki
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот luboveliki » Вто 25 мар 2008 23:46

днес сменихме блендите на един приятел на вентото,горната голямата купихме от магазин(според мен са изрязвани на ръка от някой китаец),долните на дигиталните циферблати ги направихме от папка!!!всичко стана синьо!!!горе вместо крушки ги направи със светлодиоди(пак сини)!!!!

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Сря 26 мар 2008 0:10

Ники_1, извинявай, брат ми, но ако всеки почне да пуска тема, 'щото ще се опетлае' и вече наистина и със следово куче няма да може да се ориентираме тук!
Нищо лично, но ползвай съществуващите теми.
Пък и е обяснено доста добре ;)

Върни се в “Направи си сам!”