Как най-лесно и най-ефикасно да си почистя малко чужда боя от колата и да залича една драскотина, че не ми се дават пари на майстор тъй като са супер малки, но не ме кефи да ги има . Дайте идеи - пасти, спрейове, разни народни трикове даже. Каквото се сетите . Мерси предватително на отговорилите.
Един път някъв бая ме беше задрал ама нямаше вдлъбнатина а само няква синя боя със миене видях че не става и за тва взех паста на 3М абразивна и със много търкане стана. Става и за драскотини ама не много дълбоки.Пастата я взех от магазин за автобои.
Мерси много точно за такъв тип драскотини става дума. Ламарината не е покътната въобще. Надявам се, че ще свърши работа. А цена на тази пастичка каква е?
Ми пич аз я взех наливна то беше миналата година ама маи беше 50 грама 5лв или нещо такова тя е една гъста като боза ама трябва да им кажеш абразивна че другата е за полиране. Бая търкане ще падне ама определено има резултат
така аз не сам правел това нещо защото още нямам драскотини а на един мои приятел дядо му го правеше с много малко паста за зъби и после с една мека карпа тарка6е там и резултата е следния(страни4ната боя която е покраи драскотината ставаше по бледа и тази боя отиваше в драскотината и не си ли4еше много не знам ако искаш пробвай
А за леки драскотини от клончета, следи от нокти покрай дръжките и разни такива кой номер паста трябва да се вземе? Става въпрос за пастите на 3М ама те и номера биле имали...?
А за леки драскотини от клончета, следи от нокти покрай дръжките и разни такива кой номер паста трябва да се вземе? Става въпрос за пастите на 3М ама те и номера биле имали...?
като отидеш в някои магазин кадето ги продават искаи да ти сипят от бялата капачка тя е нещо като универсална иначе трябва да вземеш и от трите вида