климатик за голф 3
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
климатик за голф 3
мога ли да си купя голф 3 и после да си сложа климатик .става въпрос за мотори RP или abs коло пари струва цялата история .и имали смисъл?колко вървят новите климатици и колко старите .много благодаря ако някой може да ми помогне на въпросите
- lubo007
- Автомобил: GOLF 5 TDI
- Двигател: BKC
клима
можеш колега, но си е игра. виж в продава имаще на скоро климатик пълен комплект. чистоновите са си скъпички, може около 2000 да ти дойде!
Има няколко теми във форума относно допълнително поставяне на киламтик. Потърси ги с търсачката.
Всеки ще ти даде различни мнения, но лично съм се убедил, че климатик може да се постави успешно. Има фирми, които вземат за поставянето над 2000 лв.
Реалната цена за поставяне на климатик е малко над 1000 лв. ( 500 лв. за компресор, тръби, радятор, филтър за фреона, стойка, генератор, бутони+окабеляване, кожух на парното + вентилатора за купето, отворена жабка и зареждане с фреон ; около 100 лв. за чисто нови ремъци и ролка-старите не стават ; около 500 лв. за труд ).
Всеки ще ти даде различни мнения, но лично съм се убедил, че климатик може да се постави успешно. Има фирми, които вземат за поставянето над 2000 лв.
Реалната цена за поставяне на климатик е малко над 1000 лв. ( 500 лв. за компресор, тръби, радятор, филтър за фреона, стойка, генератор, бутони+окабеляване, кожух на парното + вентилатора за купето, отворена жабка и зареждане с фреон ; около 100 лв. за чисто нови ремъци и ролка-старите не стават ; около 500 лв. за труд ).
благодаря много за изчерпанелната информация .като се замисля по добре да си взема направо с климатик .ако случайно изпадне нещо много изгодно то тогава си заслужава .благодаря много че ми помогна да реша каква кола да си купяDAXC написа:Има няколко теми във форума относно допълнително поставяне на киламтик. Потърси ги с търсачката.
климатик за голф 3
и аз така съм се замислил по добре направо с климатик иначе голяма разправия и много пари ,и не се знае дали ще стане като фабричното
myrshavija написа:DAXC написа:... 500 лв. за компресор, тръби, радятор, филтър за фреона, стойка, генератор, бутони+окабеляване, кожух на парното + вентилатора за купето, отворена жабка и зареждане с фреон ...
Ако иде реч за нови части, май цените не са точно такива. За 500лв и половината неща не можеш да купиш.
Написаното е за употребявани части.
Re: климатик за голф 3
Руси написа:мога ли да си купя голф 3 и после да си сложа климатик .става въпрос за мотори RP или abs коло пари струва цялата история .и имали смисъл?колко вървят новите климатици и колко старите .много благодаря ако някой може да ми помогне на въпросите
ако ме питаш и мен по добре си купи с клима-виж http://www.autohop.bg/cars-16670-VW-1993.html