Фланци
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- dinkonikolaev
- Автомобил: VW Golf 2 GTI Golf 3 Variant
- Двигател: PF AAM
Фланци
от много време ме 4овърка една идея а именно да изкарам дйантите малко по наван разбрах 4е работата става с фланци тарсих в Нова и Стара Загора но неуспех та бихте ли ми помогнали знаете ли цената за 4 броя и дали ще стане ако се направят при стругар и ако някои има размери да даде.Благодаря предварително "голфа е 3ка(комби)4 болта"
- dinkonikolaev
zdravei
тожа не е ли близо до техномаркет ако не се лажа ?
- dinkonikolaev
здравеи
благодаря много !!!!!!
- okokore
- Автомобил:
- Двигател:
по лесния вариант е този
http://maxspeed-bg.com/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=48&Itemid=26
Магазина е в Стара Загора. Има адрес който е посочен, но ако ти е трудно да се ориентираш магазина се намира на ~200 метра над телевизионния сервиз по "Отец Паисий".
http://maxspeed-bg.com/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=48&Itemid=26
Магазина е в Стара Загора. Има адрес който е посочен, но ако ти е трудно да се ориентираш магазина се намира на ~200 метра над телевизионния сервиз по "Отец Паисий".
- dinkonikolaev
здравеи
Може да ви се стори тапо но искам да изнеса джантите с които колата доиде от гемания(железни) не знам кефят ме а и имам тасове с спинарси на тях та ще стане доста газарско според мен и ще стоят добре на голф3 комби.Това е моето ли4но мнение ако и вие можете да ме насо4ите кам размер ще е много добре