копчета за ел. стъклата на поло

Споделете опит за собственоръчно направени подобрения или ремонти на вашият Volkswagen или попитайте как да ги направите сами
hipokrat
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

копчета за ел. стъклата на поло

Мнениеот hipokrat » Сря 11 юни 2008 13:05

Колеги някой виждал ли е удачен бутон които да върши работа за ел. стъклата, понеже искам да сложа едни дублиращи се на вече съществуващите. Искам да ги поставя на таблото, отдясно на волана(където е ключа за аварийните), там имам точно две свободни позиции. Просто тея фбричните са поставени на възможно най неудачното място, то не че има много възможности де, ама там е супер неудобно. Става въпрос за поло 98-ма година.

Потребителски аватар
Bobcho_82
Автомобил: Golf 2
Двигател: GU+

Мнениеот Bobcho_82 » Сря 11 юни 2008 21:22

Здравей колега имаш 2 вариянта или да отскочиш до някоя морга да си вземеш оригинални копчета или да отидеш в магазин за авто части и да си вземеш оттам. Даже съм виждал и в магазин Конрад на 5-те кюшета.

hipokrat
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот hipokrat » Чет 12 юни 2008 8:22

тва с оргиналните копчета е ясно, но не мисля че те биха станали, знам че с някво донагласяне и тнт ще се получи но искам да са други, по засукани :D . както и да е мерси много все пак, ще се разтърся по магазините и все нещо ще изкочи :D

Потребителски аватар
Koksan
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Koksan » Съб 14 юни 2008 23:30

Абе ... аз имах скоро една идея, която ме мъчеше .... та .. дръжката на кората на вратата ми изглежда 1:1 с тази на голф 3, амна така и не съм пробвал! Та аз мислеш да пробвам да сложа от голф 3 ... с ел.стъкла ... там си има и двете копченца и никак не е зле като цяло ... мисля че ще пасне .. но трябва да с епробва! Ако го направиш .. свиркай и аз да се хващам :) .... иначе на мен лично сами удобни оригиналните ... на 1 пръст разстояние са от 1, 3 и 5 предавки :) А моята ръка си стои честичко на лоста! :)

Отностно твоята идея .... според мен .. трудно ще стане горе до авариините ... може да използваш ключ от авариини ... ам акак ще го накараш да се движи наобратно(за вдигане) незнам! .. според мен .. ако не стане това от ГОлф 3 ... просто си свикни с оригиналните! :)

Върни се в “Направи си сам!”