Как да махна старото фолио от прозорците?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- ChernoGTI
- Автомобил:
- Двигател:
Как да махна старото фолио от прозорците?
.Имам едно много грозно фолио на задните стъкла-лилаво и накъсано на всичкото от горе...с какво да го махна най-лесно без да свалям стъклата...някакво мн.дебело е и има някви щампи на него
в смисъл че не е тип 1 левче...

Ако фолиото е от това за което аз си мисля ( тъмно лилаво и е слагано в чужбина ) скоро ще пуснеш тема, как да си махна лепилото от стъклото.
Когато ми докара вентото от Швейцария имаше залепено подобно фолио. Махнах го със сешоар. Проблема се появи след това. Лепилото нямаше махане. Пробвах с препарат за миене на прозорци-нищо. Пробвах с корселин-нищо, само се замазва. Успях с бръснарско ножче, като преди това нанасям на малък участък бензин и с бръснарското ножче започвам да цикля докато лепилото е размекнато. Накрая измих с препарат за прозорци.
Надявам се твоето фолио да не е като моето, че много труд те чака.
Когато ми докара вентото от Швейцария имаше залепено подобно фолио. Махнах го със сешоар. Проблема се появи след това. Лепилото нямаше махане. Пробвах с препарат за миене на прозорци-нищо. Пробвах с корселин-нищо, само се замазва. Успях с бръснарско ножче, като преди това нанасям на малък участък бензин и с бръснарското ножче започвам да цикля докато лепилото е размекнато. Накрая измих с препарат за прозорци.
- icotanev
- Автомобил:
- Двигател:
я
не не става така . вземете си мистър пропър за мазни съдове едно такова жълто . пръскате върху останалото лепило палите си цигара и след като я узпушите ще видите само колко лесно пада лепилото. ама напръскайте добре не правете икономий. изпробвал съм го стова перфектно
Re: я
icotanev написа:не не става така . вземете си мистър пропър за мазни съдове едно такова жълто . пръскате върху останалото лепило палите си цигара и след като я узпушите ще видите само колко лесно пада лепилото. ама напръскайте добре не правете икономий. изпробвал съм го стова перфектно
Ако си го пробвал на фолио от 10 лв ролката, може и да стане. Но за фолио от по-висок клас-в никакъв случай ( пробвал съм ).
- icotanev
- Автомобил:
- Двигател:
я
аз сащо съм го пробвал и затова споделям.от хубавото фолио си беше а и говорим за останалото лепило не за фолиото
-
- Автомобил:
- Двигател:
Значи моито фолио не беше от скъпите,но беше залепено много добре/на задния прозорец/ и перфектно на страничните/имайки в предвид че те не се отварят/
,но поверих колата на една личност за едно известно време и когато се върнах от фолиото ми беше останало само чернилката по задното стъкло след като е било махнато това,което е като цеуфан/наилон
/.С разредител и парцалче се махна остатъка и сега няма фолио на задния прозорееец...и как исках да го
човека ама не става.И за това според мен разредителчето,парцалчето и търкане му е цаката/ако е от по-ефтините/.

- ChernoGTI
- Автомобил:
- Двигател:
DAXC написа:Ако фолиото е от това за което аз си мисля ( тъмно лилаво и е слагано в чужбина )

1.Тъмно лилаво
2.дебело като прасенце по коледа
3.има на едно място отлепено мъчих го с коресилин НЕ СЕ МАХА
виде се че ще свалям стъклата(пак) и ще требе си поиграя с тая гадост.......