Пребоядисване на предна броня и преден капак.Проект.Триите

Споделете опит за собственоръчно направени подобрения или ремонти на вашият Volkswagen или попитайте как да ги направите сами
Потребителски аватар
theevilsite
Автомобил:
Двигател:

Пребоядисване на предна броня и преден капак.Проект.Триите

Мнениеот theevilsite » Чет 07 авг 2008 0:38

Здравейте колеги!

Намислил съм един проект леко да си освежа колата.На предната броня от камъчета и други смрадове по нашите пътища има много дзънки и дупчици и ръждица най от долу; а предния капак му е изгоряла боята много, направо си има петна които могат и нощно време да се видят как е изгорял лака и боята. Дайте съвети. А ето и аз как мисля да го направя.(Основен източник на информация - Weeler Dealer , Discovery chanel). Демек да си ги сваля да си ги изшкуря хубаво да ги пребоядисам със спрей ако мога да намеря същия цвят като на колата, а въпросът ми е до колко това е възможно да се направи със спрейове боя и лак. Някой знае ли дали се правят такива спрейове по номер на боя или нещо такова.

Мерси предварително на всички отзовали се!!!

Последна промяна от theevilsite на Чет 07 авг 2008 11:55, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Чет 07 авг 2008 6:53

Боя /във спрей/, лак и прочие лесно...трудно е шкуренето и изравняването на целият капак...със самото пръскане можеш и да се справиш криво ляво, но подготовката е сложна без нужните инструменти....Ед Чайна има всякакви тулсове, но ти ме съмнява да ги имаш.... :idea:

Накрая ще стане отвратително :idea:

Потребителски аватар
xcalibur
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот xcalibur » Чет 07 авг 2008 10:20

Недей да боядисваш със спрей. Крайният резултат ще бъде по-лош от моментното им състояние!

Потребителски аватар
Дашо
Пернишки бек
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Дашо » Чет 07 авг 2008 11:20

xcalibur написа:Недей да боядисваш със спрей. Крайният резултат ще бъде по-лош от моментното им състояние!

Наистина със спрей вероятността да хване добре боята е по-малка,а и може да си останат следи от боядисването.Най-добре прежали отгоре някой друг лев и ги дай да ти ги направят както трябва :wink:

Потребителски аватар
theevilsite
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот theevilsite » Чет 07 авг 2008 11:54

Ок мерси много

Върни се в “Направи си сам!”